Birini çok sevdim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Hayatını Böyle Şeylerle Sınırlandırmak Çok Saçma Önüne Bakıcan

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Gönülün icten ice yanar bir süre sonra kendini duvarlara vurursun
Post automatically merged:

Bence sen bunları kafaya takma bak dalgana

x
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Merrhabalar arkadaşlar... Bu gün size bir sevda uğruna nasıl hayatımın mahvolduğunu anlatacağım.

Bundan tam 6 Ay önce 24 Kasım 2019'da Bir kız ile tanıştım. Gözlerinden hoşlandım...
Tabi dış görünüşün bir önemi var bi etkileşim bi hoşlantı hissediyorsunuz fakat onu tanıdıkça yaşadığı şeylere rağmen hala güçlü durmasına aşık oldum.
Bazı sebeplerden ötürü aynı evde kalmaya başladık tam 3 ay. Ve ilk başlarda flörttük herşey çok güzeldi sonrradan yalpaladı.
Neden böyle diye sorduğumda hep kaçtı bahaneler üretti.
Evden gitti. Artık kendi evinde yaşamaya başlıyordu ve biz sürekli buluşuyorduk sevgili gibiydik.
Fakat bana olan duyguları yoktu ve sevgili değildik yani sonu yoktu açıkçası... Ben kendi kendimi öldürüyordum sadece içten içe zamanımı ve kendimi.
Onu tanıdıkça onunla konuştukça ona daha çok bağlandım ve aşık oldum.
Ona olan duygularımı biliyordu fakat olmaz diyordu sevemedi beni kızamam ona.
Karşıma aldım konuştum ve ona dedim ki: ''Benim sana olan sevgim çok fazla ve bu ben de zehir etkisi yapıyor artık beni öldürüyor ben bu yolu yarıladım ama sonu görünmüyor'' O sırada gözlerim dolu sesim titrek idi öylece gözlerime baktı ve beni dinledi sadece dağılışımı izledi.
Ve o günden sonra ona yazmamaya aramamaya karar vermiştim acaba arayacakmı yazacakmı diye merak ettim.
Sonuç belli ne aradı ne yazdı 1 gün boyunca.
Ben de uzun bir mesaj attım tamamen bitirmek için mesaj da şöyle yazıyordu ''Eğer biraz mutlu olduysan hayatından içim rahat şekilde gideceğim prenses umarım seni mutlu edebilmişimdir çünkü ben bunun için herşeyimi verdim''.
Gerçekten öyle ben onun için özgürlüğümden kendimden ve ailemden vazgeçtim arkadaşlar.
1 Hafta önce intihar girişiminde bulundum fakat ölemedim olmadı. Onu bile beceremedim :)
Her neyse bu mesajı attım ve bitirdim sonrasında intihar ettim.
Sonra bana mesaj attı. ''Bundan sonra bensiz devam et''

Dedi ve bitti... Kısa ve özetle anlatmak istedim kimseyi ailenizden özgürlüğünüzden çok sevmeyin arkadaşlar iyi formlar.
Ah be dostum intihar nedir? Birine direk öyle bağlanmayın. Hata yaptığınızda suçlu bulunmayın,tecrübe edinin.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Herkes bu tarz şeyler hayatı boyunca yıkıcı olaylar yaşar önemli olan dimdik ayakda durmak intihar falan değmez bu düşünceleri at kafandan senin hayatında senden değerli kimse olamaz sağlıcakla kal !

Work is lie Money is real
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Tavsiyen için sağol brom yüreğine sağlık takma kafana senden değerlimi

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim değmez senden daha genç yaşlardayken bir kıza tutuldum yıllarımı aldı sonra ne mi oldu. Dönmek istedi yaptığı hatalara rağmen ben severken kabul etmedim. Yıllarca atamadım. Ama şuan yolda görsem ne hissederim bilmiyorum. Bitti benim için artık.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Abi benim 9 sınıftan beridir sevdiğim bir kız vardı
Bir türlü söyleyemedim kız şuan başkasıyla çıkıyor yani

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dostum sev sevmek güzel şey ama kendini öldürmek falan yapma böyle şeyler çok insan çıkıcak karşına aman diyim bırak yaşa hayatını

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ailene hala hesap verip onları karşına aldıysan muhtemelen iş güç sahibi değilsin. Yani ben daha mesajın ilk başlarında bu aşk devam etmez demiştim bile diyerek okudum. Üzgünüm dostum mesajına gelecek olursam senin odaklanman gereken aşkdan sevgiden daha önemli şeyler var. En nihayetinde o eve para getiren kişi olmalı. Yemeği bulaşığa yardım ederim diyorsan o ayrı :D mantık evlılıklerı de vardır ya hani. Neyse işini bul işinii bulunca zaten seni isteyen çoook olur. Ve 25 ine kadar kız seçer 25 inden sonra erkek seçer bunu da unutma abi tavsiyesi :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ailene hala hesap verip onları karşına aldıysan muhtemelen iş güç sahibi değilsin. Yani ben daha mesajın ilk başlarında bu aşk devam etmez demiştim bile diyerek okudum. Üzgünüm dostum mesajına gelecek olursam senin odaklanman gereken aşkdan sevgiden daha önemli şeyler var. En nihayetinde o eve para getiren kişi olmalı. Yemeği bulaşığa yardım ederim diyorsan o ayrı :D mantık evlılıklerı de vardır ya hani. Neyse işini bul işinii bulunca zaten seni isteyen çoook olur. Ve 25 ine kadar kız seçer 25 inden sonra erkek seçer bunu da unutma abi tavsiyesi :D
Çok haklısın

Luxury life is not my style I love mud
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
üzerine ne kadar düşersen o kadar uzaklaşır bence çok şey yapmamak lazım

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
teşekürler bilgi için bende yalnızım hayat işte umarım mutlu olursun

The Chosen One
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I definitely know how you feel. It is very hard to be broken hearted. Only time will tell when you will be fully healed my friend,.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...