Birini çok sevdim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kendine yatırım yap dostum,kendine yatırıp yap ki güçlü olasın.Unutma sen yaşıyorsan Dünya önemlidir.Hayatta en önemli olan da sensin.Herkes gelir geçer yanından,ama sen hep kendinle kalacaksın.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
zor durum kardeşim geçmiş olsun ama şunu unutma ki hayata devam etmek için bir kıza muhtaç değilsin

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bizde sevdik ilk defa sevgilim olmuştu. Ama halbuki kızın herşeyi yalanmış... Gönül eğlendirmiş sadece benle ):

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aşk acısı çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merrhabalar arkadaşlar... Bu gün size bir sevda uğruna nasıl hayatımın mahvolduğunu anlatacağım.

Bundan tam 6 Ay önce 24 Kasım 2019'da Bir kız ile tanıştım. Gözlerinden hoşlandım...
Tabi dış görünüşün bir önemi var bi etkileşim bi hoşlantı hissediyorsunuz fakat onu tanıdıkça yaşadığı şeylere rağmen hala güçlü durmasına aşık oldum.
Bazı sebeplerden ötürü aynı evde kalmaya başladık tam 3 ay. Ve ilk başlarda flörttük herşey çok güzeldi sonrradan yalpaladı.
Neden böyle diye sorduğumda hep kaçtı bahaneler üretti.
Evden gitti. Artık kendi evinde yaşamaya başlıyordu ve biz sürekli buluşuyorduk sevgili gibiydik.
Fakat bana olan duyguları yoktu ve sevgili değildik yani sonu yoktu açıkçası... Ben kendi kendimi öldürüyordum sadece içten içe zamanımı ve kendimi.
Onu tanıdıkça onunla konuştukça ona daha çok bağlandım ve aşık oldum.
Ona olan duygularımı biliyordu fakat olmaz diyordu sevemedi beni kızamam ona.
Karşıma aldım konuştum ve ona dedim ki: ''Benim sana olan sevgim çok fazla ve bu ben de zehir etkisi yapıyor artık beni öldürüyor ben bu yolu yarıladım ama sonu görünmüyor'' O sırada gözlerim dolu sesim titrek idi öylece gözlerime baktı ve beni dinledi sadece dağılışımı izledi.
Ve o günden sonra ona yazmamaya aramamaya karar vermiştim acaba arayacakmı yazacakmı diye merak ettim.
Sonuç belli ne aradı ne yazdı 1 gün boyunca.
Ben de uzun bir mesaj attım tamamen bitirmek için mesaj da şöyle yazıyordu ''Eğer biraz mutlu olduysan hayatından içim rahat şekilde gideceğim prenses umarım seni mutlu edebilmişimdir çünkü ben bunun için herşeyimi verdim''.
Gerçekten öyle ben onun için özgürlüğümden kendimden ve ailemden vazgeçtim arkadaşlar.
1 Hafta önce intihar girişiminde bulundum fakat ölemedim olmadı. Onu bile beceremedim :)
Her neyse bu mesajı attım ve bitirdim sonrasında intihar ettim.
Sonra bana mesaj attı. ''Bundan sonra bensiz devam et''

Dedi ve bitti... Kısa ve özetle anlatmak istedim kimseyi ailenizden özgürlüğünüzden çok sevmeyin arkadaşlar iyi formlar.
Ne kadar çok sevdiğini anladım ama hayatta aşktan önemli seyler var küçücük çocukların annesi babası ölüyor gercekten karı kız için değmez

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hatun meselesine çok takılmamak lazım hepimiz hayatımızın belirli dönemlerinde fena aşık oluyoruz ama sonucu hüsran oluyor. Hayırlısı, doğrusu elbet bir gün karşımıza çıkacaktır
Post automatically merged:

Hatun meselesine çok takılmamak lazım hepimiz hayatımızın belirli dönemlerinde fena aşık oluyoruz ama sonucu hüsran oluyor. Hayırlısı, doğrusu elbet bir gün karşımıza çıkacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeşim hiç anlatma ben 2 defa evlendim doğru insan karşına çıkmadığı sürece her şey yalan salla gitsin bunu ögrenmelisin

DERT EHLİNE DERMAN YİNE DERDİNDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bence kanka

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merrhabalar arkadaşlar... Bu gün size bir sevda uğruna nasıl hayatımın mahvolduğunu anlatacağım.

Bundan tam 6 Ay önce 24 Kasım 2019'da Bir kız ile tanıştım. Gözlerinden hoşlandım...
Tabi dış görünüşün bir önemi var bi etkileşim bi hoşlantı hissediyorsunuz fakat onu tanıdıkça yaşadığı şeylere rağmen hala güçlü durmasına aşık oldum.
Bazı sebeplerden ötürü aynı evde kalmaya başladık tam 3 ay. Ve ilk başlarda flörttük herşey çok güzeldi sonrradan yalpaladı.
Neden böyle diye sorduğumda hep kaçtı bahaneler üretti.
Evden gitti. Artık kendi evinde yaşamaya başlıyordu ve biz sürekli buluşuyorduk sevgili gibiydik.
Fakat bana olan duyguları yoktu ve sevgili değildik yani sonu yoktu açıkçası... Ben kendi kendimi öldürüyordum sadece içten içe zamanımı ve kendimi.
Onu tanıdıkça onunla konuştukça ona daha çok bağlandım ve aşık oldum.
Ona olan duygularımı biliyordu fakat olmaz diyordu sevemedi beni kızamam ona.
Karşıma aldım konuştum ve ona dedim ki: ''Benim sana olan sevgim çok fazla ve bu ben de zehir etkisi yapıyor artık beni öldürüyor ben bu yolu yarıladım ama sonu görünmüyor'' O sırada gözlerim dolu sesim titrek idi öylece gözlerime baktı ve beni dinledi sadece dağılışımı izledi.
Ve o günden sonra ona yazmamaya aramamaya karar vermiştim acaba arayacakmı yazacakmı diye merak ettim.
Sonuç belli ne aradı ne yazdı 1 gün boyunca.
Ben de uzun bir mesaj attım tamamen bitirmek için mesaj da şöyle yazıyordu ''Eğer biraz mutlu olduysan hayatından içim rahat şekilde gideceğim prenses umarım seni mutlu edebilmişimdir çünkü ben bunun için herşeyimi verdim''.
Gerçekten öyle ben onun için özgürlüğümden kendimden ve ailemden vazgeçtim arkadaşlar.
1 Hafta önce intihar girişiminde bulundum fakat ölemedim olmadı. Onu bile beceremedim :)
Her neyse bu mesajı attım ve bitirdim sonrasında intihar ettim.
Sonra bana mesaj attı. ''Bundan sonra bensiz devam et''

Dedi ve bitti... Kısa ve özetle anlatmak istedim kimseyi ailenizden özgürlüğünüzden çok sevmeyin arkadaşlar iyi formlar.
bunun hilesi fln yokmu aynı durum bendede var ama bu kadar değmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gerçekten mükemmel yazılarınız için çok teşekkür edderim hepinize birtaanesiniz insana motvasyon veriyorsunuuz

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Allah Hayırlı Kısmetlerini Çıkarsın Karşına Kardeş Herkes İçin Tabi ...

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
aşk çok güzel bir şey be kardom :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ailene hala hesap verip onları karşına aldıysan muhtemelen iş güç sahibi değilsin. Yani ben daha mesajın ilk başlarında bu aşk devam etmez demiştim bile diyerek okudum. Üzgünüm dostum mesajına gelecek olursam senin odaklanman gereken aşkdan sevgiden daha önemli şeyler var. En nihayetinde o eve para getiren kişi olmalı. Yemeği bulaşığa yardım ederim diyorsan o ayrı :D mantık evlılıklerı de vardır ya hani. Neyse işini bul işinii bulunca zaten seni isteyen çoook olur. Ve 25 ine kadar kız seçer 25 inden sonra erkek seçer bunu da unutma abi tavsiyesi :D
AAbi sen parti kur oy verelim ya bu nasıl mantıklı konuşmadır yemin ediyorum sen konuş 7 24 dinlerim seni

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
allah hayırlısını nasip etsin biladerim

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hayırlısı be gülüm :D

qxp

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
paket alevlendi agam.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
daha genç yaşta iş sahibi olmadan bunları yapıyorsan zaten yürümez ki ne bekliyorsun ki işsiz o öğrenci yaşta ne yapıp geleceğini nasıl şekillendirecektin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...