Onaylı Üye
sürekli kontrol etmek gerekli ve aslında her gün min 50 tl kazansan daha ne 
kesinlikle girmeden en az 15 gün önce çok ufak mebla 300-500 ile tecrübe et...Hakkında yazılanları , yorumcuları, yotube kanallarını , hangi bantta ne kadar kalır nerde al nerde sat sonra real time bitcoinleri takip edicek bir websitesi bul .anlık herşeyi takip et.Ustalaşana kadar short(kısa at) gir çık yapman lazım...Yerli yabancı twitter aderslerini takip et, balinaları takip et, bull bear hepsini takip etmen lazım. bitmex de ki trolbox chati bile takip ediyorum ben.Fikir veriyorlar...Sonra alacağın coinin karakterine alışman lazım... Örneğin Bitcoin 50000 tl yatırım ile minimum 300-500 kar ve zarar edebilirken, tezos bir kaç saniye içinde 2000-3000 TL kar/zarar edebilir.Dostum asla öğrenmeden paranı yatırma 500 yatır onu 50000 say... Karına zararına bak...Yoksa 50000 TL 5 Dk içinde 2000-3000 zarar eder şaşar kalırsın..Geçen ay ki son düşüşte 63000+ TL olan bitcoin tam 3 gün içinde 28000 TL lere düştü ama geri yerine çıkar onuda herkes biliyor. Şu corona biraz yavaşlattı piyasaları ama açılır...Desteğe ihtiyacın olursa özelden yaz.tüyo şeklinde bilgiler değilde sistematik bilgilere inan...Bu işte tüyo olmaz...youtube da çok iyi yatırımcıalr var, online grupları var onlarla takıldınmı zaten sıkıntısız atlatırsın...Ama kesinlikle ve kesinlikle iyice öğrenmeden elini bile sürme, paralar anında erir...hocam mt07 motorumu sattım 50 bin tl nakit param var güzel para bırakıyorsa yüklü girebiliriz.
40000 TL lik bitcoinin 43000 olması için en az 300 tl altı 42700 gibi teklif olması lazım..Zaten botlar oraya sen istesende istemesende çıkartıyor...42700 e anında satabilirsin...Yani o değişimde satmakda sorun yok ama 43000 olabilmesi için bişeyin ya düşmüş ya da süşecek olması gerekir...Düştüğü kadar yükselir çıktığı kadar düşer eninde sonunda gerek 5 saniyede gerek 5 ayda...40000 den 39000 e düşüp 1000 TL msaniyeler içersinde yandı dersen kaybeder...Bir saat sonra 45000 e bile çıkabilir...Peki bu ne kadar stabil ? Ya 3000-5000 aşağı giderse, gider mi? Çok zor...Dünya piyasalarının karışması lazım...Nerde alıp satacağını bilirsen az zararla yırtıyorsun büyük düşüşlerde fakat bu sefer dip araman gerkiyor dibi neresi derken zarar ediyorsun...Ama ben genelde düşülerde kazanırım...Dibi tahmin eder orda alır yükselince satarım...Eğer daha fazla düşüyosa 1000 lira zarar hiç bişey der satabilirim çokda param olmamasına rağmen.Fakat mantık şu o 1000 lira mutlaka geri dönücek...Tabi dile kolay asgari ücret 2500 yarısı eridi gözünün önünde ....biraz bu işlerle uğraşanlar farklı...adamın 100.000 TL si var 5000 TL zararı zarardan saymıyor ben çıkarırım onu bir iki haftada diyor..evet çıkıyorda eninde sonunda zararda kapanıyor yada sermayeyide eritiyor. bir gece takip etmesem sermayemin 1/10 u rahat silinebilir ama TL de kalırsın hiç bişey olmaz dipte alırsın sabah kalkarsın para basmış..Ben derse girmeden önce alıyorum genelde çıkınca satıyorum eve gelene kadar 100 lira iyi gününde ise . Yevmiye çıktı bir iki saatte,Allah bereket versin....örnegin 40000 tl iken bitcoin aldiniz ve 43000 tl oldu.Aldiniz bitcoini hemen satamiyorsunuz.Yani anlik olmuyor bu işler.1 hafta beklemeniz icap edebiliyor.Dışardan gorundugi gibi degil arkadaslar.Üretme disinda bitcoine girmenizi tavsiye etmem