Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Piyasada olan dövizin artması = paranın değer kaybetmesi örneğin merkez bankasının karşılıksız bastığı para yüzünden doların fırlamasıtam tersi yükselir hocam
Ethereum da düşer diye düşünüyorumeth düşer se baya alrım
Mesela benŞu bitcoin aldı başını gitti, ilk başta olaya ayikanlar parayı çuvalla götürdü
Helal olsun o zaman sanaMesela ben
eyvallahHelal olsun o zaman sana
daha sonra kanıtlandı karşılıksız bastıkları TL yüzünden türk lirasının bir günde %9 değer kaybettiğini de kabul ettiler merkez bankası müdürü de görevden alındı hattaMerkrz bankasi para.basmadik demisti
Doğru diyorsun ama burada yazan iki cümleyle haraker edende ne bilimHocam şu konuda sizi bilgilendireyim . Bu gibi konular açarken özellikle yatırım üstüne eğer uzman belgeniz yoksa insanları yönlendirmek suç. Ki bu hafife alacağınız bir suç değil . Konuların sonuna YTD (yatırım tavsiyesi değildir) yazın benden size dost tavsiyesi. Zamanında bu işle uğraşmış olan biri olarak söylüyorum sıkıntısını çeken çok gördüm.
Ekonomi okudumHocam şu konuda sizi bilgilendireyim . Bu gibi konular açarken özellikle yatırım üstüne eğer uzman belgeniz yoksa insanları yönlendirmek suç. Ki bu hafife alacağınız bir suç değil . Konuların sonuna YTD (yatırım tavsiyesi değildir) yazın benden size dost tavsiyesi. Zamanında bu işle uğraşmış olan biri olarak söylüyorum sıkıntısını çeken çok gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?