Bitcoin Düşecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamlar
Malumunuz dünyamızda son zamanlarda olan olaylar nedeniyle dünya ekonomisi büyük bir çöküş yaşadı. ABD ekonomisini daha fazla kaybetmemek için önümüzdeki hafta ekonomiye katkı sağlayacak herşeyi (market,AVM, Dükkan vs.) her yeri tekrardan açacak ve bu da kısa bir süreliğine ABD doları ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarını düşürecek kendi tavsiyem düştüğü zaman biraz Bitcoin alın yükselince satarsınız
Not: Çok aşırı bir düşüş kesinlikle söz konusu değil Dolar şuanda ülkemizde 6.97 TL düşeceği en fazla 6.40 Yani az paranız varsa kar edemezsiniz ancak 1k yatırırsanız güzel paralar kazanabilirsiniz.
İyi forumlar iyi günler.

RedSecurity
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
eth düşer se baya alrım

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
düşse veya yükselse ne olacak milletın elıde para yokıı kazansın veya kaybetsın

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
biraz riskli is ne olucagi belli olmaz

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Şu bitcoin aldı başını gitti, ilk başta olaya ayikanlar parayı çuvalla götürdü

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hocam şu konuda sizi bilgilendireyim . Bu gibi konular açarken özellikle yatırım üstüne eğer uzman belgeniz yoksa insanları yönlendirmek suç. Ki bu hafife alacağınız bir suç değil . Konuların sonuna YTD (yatırım tavsiyesi değildir) yazın benden size dost tavsiyesi. Zamanında bu işle uğraşmış olan biri olarak söylüyorum sıkıntısını çeken çok gördüm.

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Hocam şu konuda sizi bilgilendireyim . Bu gibi konular açarken özellikle yatırım üstüne eğer uzman belgeniz yoksa insanları yönlendirmek suç. Ki bu hafife alacağınız bir suç değil . Konuların sonuna YTD (yatırım tavsiyesi değildir) yazın benden size dost tavsiyesi. Zamanında bu işle uğraşmış olan biri olarak söylüyorum sıkıntısını çeken çok gördüm.
Doğru diyorsun ama burada yazan iki cümleyle haraker edende ne bilim

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ekonomi okudum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...