Süper Üye
ya sermayeden ne anladın sen öyle gtx 1050ti lerle paramı kazanıcağını sanıyon adamlar 15 20 tane gtx 1080ti yi kaç farklı pc de sli yapıyor da öyle kazanıyorgençler bu video doğrumu ya denedim fakat video daki gibi pek olmadı !cheatHelp!
ne alaka 1 pc dende 20 pc den de sonuç olarak az yada çok fark etmeksizin netice olarak kazanılıyor bence sen bu kadar ön görüşlü olma derim.ya sermayeden ne anladın sen öyle gtx 1050ti lerle paramı kazanıcağını sanıyon adamlar 15 20 tane gtx 1080ti yi kaç farklı pc de sli yapıyor da öyle kazanıyor
komikne alaka 1 pc dende 20 pc den de sonuç olarak az yada çok fark etmeksizin netice olarak kazanılıyor bence sen bu kadar ön görüşlü olma derim.
sen dediysen çok ciddiye aldım inan
kardeşim ne karın doyurmasından bahsediyorsun. öyle bir amaç yok ki zaten. Ben sana zorla mı izeletiyorum bunu. İster uygula ister uygulama. teşekkürler yorumun için.Yıl olmuş 2019 bir kaç dakikalık video ile karın doyurmayı mı düşünüyoruz? Gülünç. Yine de emeğine sağlık
Bitcoinin fiyatı arttıkça CryptoTab Browser bitcoin kazımını zorlaştırıyor ve bitcoin ucuzladığı zaman kazım zorluğu aynı kalıyor. Yani sürekli olarak zorlaşmaya devam ediyor. Bu sebeple "1 ay açık bırakayım pcyi de para gelsin." tarzı bir olay olmuyor. En azından 100-200 arası referansınızın olması gerek azda olsa kazanıyorum diyebilmek için.
kardeşim ne karın doyurmasından bahsediyorsun. öyle bir amaç yok ki zaten. Ben sana zorla mı izeletiyorum bunu. İster uygula ister uygulama. teşekkürler yorumun için.
Şu videodaki programı kurdum 40 saat kadar çalıştırdım 25 kuruş bile vermediçok büyük sermaye lazım
Post automatically merged:
oo maskeli hileci gelmiş ve yine gerçekleri su yüzüne çıkartmayı başardı :XdBitcointten iyi para kaldıran adam sizde para kaldırın diye video çekmez bence bu tür video çekenler muhtemelen ekran kartı satıp veya madencilik sistemini satıp para kazanma peşinde olan insanlar oluyo![]()
aynen neden söylesinki demi paylaşıldıkça degeri düşerBitcointten iyi para kaldıran adam sizde para kaldırın diye video çekmez bence bu tür video çekenler muhtemelen ekran kartı satıp veya madencilik sistemini satıp para kazanma peşinde olan insanlar oluyo![]()