Bitcoin Kazanmak Bu Kadar Kolay Mı? - CryptoTab Browser Kullanımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Gençler video`daki şeyleri yaparsak paraya para diğecekmiyiz :Xd

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
gençler bu video doğrumu ya denedim fakat video daki gibi pek olmadı !cheatHelp!

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
gençler bu video doğrumu ya denedim fakat video daki gibi pek olmadı !cheatHelp!
ya sermayeden ne anladın sen öyle gtx 1050ti lerle paramı kazanıcağını sanıyon adamlar 15 20 tane gtx 1080ti yi kaç farklı pc de sli yapıyor da öyle kazanıyor

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ya sermayeden ne anladın sen öyle gtx 1050ti lerle paramı kazanıcağını sanıyon adamlar 15 20 tane gtx 1080ti yi kaç farklı pc de sli yapıyor da öyle kazanıyor
ne alaka 1 pc dende 20 pc den de sonuç olarak az yada çok fark etmeksizin netice olarak kazanılıyor bence sen bu kadar ön görüşlü olma derim.

Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bitcoinin fiyatı arttıkça CryptoTab Browser bitcoin kazımını zorlaştırıyor ve bitcoin ucuzladığı zaman kazım zorluğu aynı kalıyor. Yani sürekli olarak zorlaşmaya devam ediyor. Bu sebeple "1 ay açık bırakayım pcyi de para gelsin." tarzı bir olay olmuyor. En azından 100-200 arası referansınızın olması gerek azda olsa kazanıyorum diyebilmek için.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yıl olmuş 2019 bir kaç dakikalık video ile karın doyurmayı mı düşünüyoruz? Gülünç. Yine de emeğine sağlık

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bitcointten iyi para kaldıran adam sizde para kaldırın diye video çekmez bence bu tür video çekenler muhtemelen ekran kartı satıp veya madencilik sistemini satıp para kazanma peşinde olan insanlar oluyo :D

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Yıl olmuş 2019 bir kaç dakikalık video ile karın doyurmayı mı düşünüyoruz? Gülünç. Yine de emeğine sağlık
kardeşim ne karın doyurmasından bahsediyorsun. öyle bir amaç yok ki zaten. Ben sana zorla mı izeletiyorum bunu. İster uygula ister uygulama. teşekkürler yorumun için.

Üye
8 HİZMET YILI
Şu videodaki programı kurdum 40 saat kadar çalıştırdım 25 kuruş bile vermedi :D çok büyük sermaye lazım
Post automatically merged:

Bitcoinin fiyatı arttıkça CryptoTab Browser bitcoin kazımını zorlaştırıyor ve bitcoin ucuzladığı zaman kazım zorluğu aynı kalıyor. Yani sürekli olarak zorlaşmaya devam ediyor. Bu sebeple "1 ay açık bırakayım pcyi de para gelsin." tarzı bir olay olmuyor. En azından 100-200 arası referansınızın olması gerek azda olsa kazanıyorum diyebilmek için.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Bitcointten iyi para kaldıran adam sizde para kaldırın diye video çekmez bence bu tür video çekenler muhtemelen ekran kartı satıp veya madencilik sistemini satıp para kazanma peşinde olan insanlar oluyo :D
oo maskeli hileci gelmiş ve yine gerçekleri su yüzüne çıkartmayı başardı :Xd

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
aynen neden söylesinki demi paylaşıldıkça degeri düşer:brainfree:bazılarının arka planda kastıgı gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...