bitcoin konuşuyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Elde avuçta ne varsa tacoya basın beyler. 2 günce önce günlük 15$ kar ederken şuan 50$. Acayip değerlenmeye devam ediyor. sebebi ise kurucunun bankaya koyduğu ve 5 yıllık kilitlediği 3m $.
Yuh bilader tc vereyim üstüme hesap aç istersen yatırım tavsiyesine bak :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BTC üzerinde yer yer dalgalanmalar olacaktır ama bu dalgalanmalar artık popülerliğini kaybeden BTC için genel bir bakış açısıyla düşüşsel dalgalanmalar olacaktır.
BTC Yatırımı tavsiyem;
Tüm yıl boyunca düşüşlerini ve çıkışlarını bir veri olarak elde et ve bu yıl ortalama ne kadar bir fiyatta olmuş onu hesapla, ardından da bekle ve düşüş dalgalanması sırasında gözüne kestirdiğin bir değere kadar düşerse al ve stabilize olduğunda yani düze çıktığında satarsın.
Diğer Coinler için tavsiyem;
Popülerlik kazanan coinler üzerine biraz araştırma yap 1 aylık bir süreçte ne kadar artış gösterdiğini incele ve geçen seneki varlığı üzerinden aynı BTC gibi hesaplamalar yap. Ardından bir düzlüğe çıkmadan yatırım yaparsın.

Şimdi yatırımı birazda ne kadar süreliğine ve ne kadar para ile yapacağına da bağlı bu durumlar. Ben genel anlamıyla bu yukarda yazdıklarıma sadece işin başında bakarım. Paranın miktarı ve zamanına göre ilk verdiğim kararın tam aksi yönünde karar verdiğimde oldu. Miktar çoksa 100-200bin gibi borsa konusunda sana destek atabilirim. Ama coin konusunda artık neyin ne olacağı asla belli olacak bir durum kalmadı diyebilirim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Elde avuçta ne varsa tacoya basın beyler. 2 günce önce günlük 15$ kar ederken şuan 50$. Acayip değerlenmeye devam ediyor. sebebi ise kurucunun bankaya koyduğu ve 5 yıllık kilitlediği 3m $.

Dostum bu dediğin kesin eminmiyiz yıllardır ufak harçlıklarımı bitcoine yatırıyorum öyleyse ona oynayalım :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
cripto yerine borsada takılmak daha mantıklı bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bitcoin ticareti yapacaksanız sermayeye ihtiyacınız var. Eğer var ise pek çok banka aracığı ile yapabilirsiniz.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Genelde ekipçe giriliyor ve mining yapıp biraz da sabırla bu işi yapanlar var galiba. Ama nedense bilmiyorum birkac defa polis basmıstı yasak mı değil mi neden bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...