Arkadaşlar transferi bedava yapabilecegim veya az komisyon alan site önerirmisiniz 100 liralık btc alıyoruz 30 liraya transfer ediyoruz cok abes geliyor
anlıyorum teşekkürler cevaplar içinO transferi gerçekltirmek için çalışan madenciler var bu onları hakkı benim denediğim işlemlerde üç aşağı beş yukarı hepsi aynı bu bitcoin tarafından belirleniyor.
teşekkürler üstadım komisyon oranları nedir acaba ?Binance kullanıyordum bitcoin alım satım ve transferinde. Öneririm.
vip seviyene yani alış veriş yapma oranına göre değişiyor genelde 50 btcye kadar %0,1 diye uygulanıyordu sanırım.teşekkürler üstadım komisyon oranları nedir acaba ?
tam aradığım yer ozaman gerçekten teşekkürler üstatvip seviyene yani alış veriş yapma oranına göre değişiyor genelde 50 btcye kadar %0,1 diye uygulanıyordu sanırım.
rica ederim kardeşim sen yine binancenin sitesinde kendi komisyonlarına bakabilirsin. Kolay gelsin dikkat edin ben 1000tl batırıp çıkmıştımtam aradığım yer ozaman gerçekten teşekkürler üstat
ben sadece transfer ücreti düşük olsun derdindeyim kazanç amaçlı değil üzüldüm cidden. geçmiş olsun diycem ama ne faydası varrica ederim kardeşim sen yine binancenin sitesinde kendi komisyonlarına bakabilirsin. Kolay gelsin dikkat edin ben 1000tl batırıp çıkmıştım![]()