Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kumar gibi düşün ya kar ya zarar ama sanal para ne kadar güvenilirdir ne kadar kar yaptırır bilemem. Doğru yoldan şaşmamak gerekir diye düşünüyorum eğer yatırmadıysan Altın'a bi bakmanı isterim
Şuan çok belirsiz piyasa ama yine sen bilirsin ve bunlar hakkında daha tartışılcakmış sonucu ne olur bilemiyorum ama dediğim gibi senin bileceğin yatıracağın para öncelikle neye yatırmak istediğini araştırman lazım ve grafiğini günlük incelemen lazım
kanka ilk girdiğinde uygulamayı ve coinleri biraz tartarak kontrol et bence sonrasında bir şeyler deneyebilirsin ya da böyle o gördüğün coin o an inanılmaz düşüşte gösteriyorsa o zaman alıp tekrar kendi stabil seviyesine geldiğinde satıp kar yakalayabilirsin ben genelde öyle yapıyorum şu ana kadar iyi ekmeğini yedim ama inanılmaz zararlarda ettim yani
bitcoin e vericeğin parayı eteryuma ver bence onun kadar kar vermesede garanti olur gibi çok para vericeksen eteryum daha çok bırakıyor oda şuan hızlı yükseliyor
Şu anda yeni yasalarla yasallıktan çıktı yanılmıyorsam, eğe hala bitcoin alım satımı yasalsa(bilmiyorum haberlere bakmak lazım) piyasaya bakman lazım. İnternette araştırmayla olur, kimse altın tepsiyle al bunlar analiz siteleri diye sumaz. Uğraşman lazım. İngilizce varsa yabancı sitelerden araştırma yap. Uzun vadeli yatırım daha mantıklı gibi.