Bitiğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Birşeyde Ustalaşman Lazımki Uzmanlığın Olduğu Alan Olsun Ve İş Bul Bunu Aklında Tut

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
herkesin maalesef durum bu türkiyenin sunduğu gençlik profilindeyiz hepimiz

Üye
4 HİZMET YILI
dostum bende lise son sınıf öğrencisiyim önümde bir sınav var ve köpekler gibi çalışıyorum ben senin yaşındayken çeşitli aktiviteler yaptım farklı farklı spor dallarında yer aldım yeni yerler görmek için gezdim çeşitli insanlarla tanıştım böylece yol farklı yönlere ilerledi ama bir yerde bıraktım ve sınava çalışak istedim aslında bırakmak saçlamıktı iyi olduğum işi bırakıp başka bir şey için çabalamaya başladım herkesin yaptığı şeyi yapmaya çalıştım belkide bıraktığım şeylere devam etmiş olsaydım herkes yapmış olmayacaktı eğer meslke olarak kararsızsan önce oturup düşün ve kendini tanı kişiliğini baştan sona analiz et ve yapına göre alanına göre meslekleri sırala zaten düz liseye gidiyorsan henüz alanın da yok alanını da sevdiğin şeye göre seç notlar bir şey ifade etmez çalışırsan yaparsın çalışmazsan düşük alırsınseçtiğin alana göre de meslkelere bak senle uyuşan meslekleri sırala o mesleği yapan kişilerle görüş fikir edin en sonunda sentezle temize çek ve bu 3 yıl içerisinde iyice düşün tavsiyem sinir stres atabileceğin ruhunu rahatlatabileceğin bir spor da edin

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Güzel kardeşim, anladığım kadarıyla gitgide asosyalleşiyorsun, özgüvenini kaybediyorsun. Herhangi bir dövüş sanatlarına yazıl -ki piyasada yapabileceğin en ucuz spor-, içini orda dök, sıkıntını at ve çevre edin. Artı olarak dövüş sporu olması doğal olarak özgüvenini de arttıracak. Bu sayede içindeki durumdan kurtulup temiz kafayla kendine yön çiz.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
önceden kick boks muaythai yapıyodum fakat turnuva vesaire dediler bende pek yanaşmadım şuan fitness düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
önceden kick boks muaythai yapıyodum fakat turnuva vesaire dediler bende pek yanaşmadım şuan fitness düşünüyorum
Ben yaklaşık 15 yıl amatör olarak uğraştım Kick Boks, Muay thai ile. Turnuva için kuşak zorunluluğu var, zaten o kuşağı alana kadar bir yerlere gelmiş oluyorsun. Onun haricinde kuşaksız dostluk maçları olur, dost kulüplerle. Onada senin kararında biriyle yaparsın ki antrenmanda fazla farkı yok onunda. Fitness da yapabilirsin tabiki ama dövüş sanatları senin için çok daha faydalı olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Öncelikle spora başla ve kendine güven önem ver gerisi inan geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence arkadaş çevren konusunda biraz değişikliğe gitmen gerekiyor. Çevrendeki insanların negatiflikleri sana işlemiş gibi sanki. Hepsinden kop ya da iletişimi kes demiyorum ancak daha fazla insanla tanış gerekirse dışarıya çıkıp tek başına dolaşıp bankta oturan insanların yanına git sohbet et ( bu konuda yaşı ermiş amcalarımız çok başarılıdır güzel sohbet arkadaşı olurlar ) farklı etkinliklere katıl yanında birini aramak yerine insanların seni yanında isteyeceği bir hale gelmeye çalışabilirsin

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Balık tutmak iyi gelir bazen tavsiye ederim bu arada. Kendini resetlersin. sahile yakın bir yer bul salla denize takımı

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu durum sadece sende değil dostum bende 21 yaşındayım yıllardır çalışıyorum ama hala hayatta ne yapacağımı bilmiyorum önümü göremiyorum coğrafya kaderdir deyip laga luga yapmayacağım kendine hobiler edin spor yap balık tut vs zaman geçirebileceğin şeylere yönel bir gün bakmışsın bu hobilerden bir tanesi senin mesleğin olmuş güzel para kazanıyorsun yaşın daha genç sakın umutsuzluğa kapılma ben yıllarca bilgisayarla içli dışlı oldum çocukluğumda hala da öyleyim şimdi tasarımcılık yapıyorum photoshop ile bir şekilde biraz geçimimi sağlıyorum hayat her zaman senin karşına yeni şeyler çıkartacaktır emin ol

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gidip ücretsiz devlet kurslarına yazıl hoşunaa giden iyi gelecektir bence

Üye
4 HİZMET YILI
Bu yaşlarda insan bir arayışta oluyor çok anormal değil hobi edin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Birşeyde Ustalaşman Lazımki Uzmanlığın Olduğu Alan Olsun Ve İş Bul Bunu Aklında Tut

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam bu işlerin başı sanırım spordan geçiyor. Özgüveninizi kazandıktan sonra farklı ortamlara dahil olur daha farklı insanlarla tanışırsınız. Daha sonrası gelir bence.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
kesinlikle rehber hocana danış o sana uzun uzun anlatacaktır bundan eminim sorunun çözülebilir. kendini sakın bırakma daha çok gençsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...