Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Yok açıktan bi süre denedim okul içi defter kitap bana göre değilmiş. Cahil kaldımnası yani şuan hala okuyo musun
Yok açıktan bi süre denedim okul içi defter kitap bana göre değilmiş. Cahil kaldımnası yani şuan hala okuyo musun
Yok açıktan bi süre denedim okul içi defter kitap bana göre değilmiş. Cahil kaldım![]()
önceden kick boks muaythai yapıyodum fakat turnuva vesaire dediler bende pek yanaşmadım şuan fitness düşünüyorumGüzel kardeşim, anladığım kadarıyla gitgide asosyalleşiyorsun, özgüvenini kaybediyorsun. Herhangi bir dövüş sanatlarına yazıl -ki piyasada yapabileceğin en ucuz spor-, içini orda dök, sıkıntını at ve çevre edin. Artı olarak dövüş sporu olması doğal olarak özgüvenini de arttıracak. Bu sayede içindeki durumdan kurtulup temiz kafayla kendine yön çiz.
Ben yaklaşık 15 yıl amatör olarak uğraştım Kick Boks, Muay thai ile. Turnuva için kuşak zorunluluğu var, zaten o kuşağı alana kadar bir yerlere gelmiş oluyorsun. Onun haricinde kuşaksız dostluk maçları olur, dost kulüplerle. Onada senin kararında biriyle yaparsın ki antrenmanda fazla farkı yok onunda. Fitness da yapabilirsin tabiki ama dövüş sanatları senin için çok daha faydalı olacaktırönceden kick boks muaythai yapıyodum fakat turnuva vesaire dediler bende pek yanaşmadım şuan fitness düşünüyorum
bu durum sadece sende değil dostum bende 21 yaşındayım yıllardır çalışıyorum ama hala hayatta ne yapacağımı bilmiyorum önümü göremiyorum coğrafya kaderdir deyip laga luga yapmayacağım kendine hobiler edin spor yap balık tut vs zaman geçirebileceğin şeylere yönel bir gün bakmışsın bu hobilerden bir tanesi senin mesleğin olmuş güzel para kazanıyorsun yaşın daha genç sakın umutsuzluğa kapılma ben yıllarca bilgisayarla içli dışlı oldum çocukluğumda hala da öyleyim şimdi tasarımcılık yapıyorum photoshop ile bir şekilde biraz geçimimi sağlıyorum hayat her zaman senin karşına yeni şeyler çıkartacaktır emin olHiç uzatmadan olayları anlatıcam yaşım 14 anadolu lisesinde 10. sınıfım fakat gelecekte ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok ne zaman kendimi düşünsem bi boşluğa düşüyorum çevremde derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok okuldan arkadaşlarım var ama onlarda bir yere kadar bende burda anlatayım dedim en azından sanaldan birisi beni yargılasada umrumda olmaz dediğim gibi gelecekte ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok yazılım düşünüyodum fakat daha yerimden kalkıp kendim için birşeyler yapmaya erinir oldum yanımda olacak kimse yok bazen insan tek başına dağ olamıyor elbet birilerine ihtiyaç duyuyor yanımda birilerinin durup bana destek çıkmasını istiyorum ama olmuyor ne yapmalıyım en azından kendimi değiştirmek için (boş konuştuysam kusura bakmayın)