XINCODE Programın kendisini algılayıp atıyor oyundan haberin olsunUpdated. Sorry for delay.
Bendede aynı sorun varEkli dosyayı görüntüle 17266
Şuan bu sıkıntıyla karşılaşan var mı ? oyuna girdikten 1 dk sonra atıyor .
bi 3 4 gün daha bekleriz heralde .Bendede aynı sorun var
bunu yapan zaten salaktır ne zevk alıyor belkı pve dede kullanmak sacma ama herkesın 8 9 saatını parasını veremıyorBeyler sizden sadece rica ediyorum bu hileyi para ve exp için kullanın. Gölge arenaya gidip milleti patates etmeyin . Diğer oyuncuları rahatsız etmezseniz kimse bize dokunmaz
pwe de kullanmak neden saçma onu anlamadım . eskiden bi trent den altınovaya gitmek bana zulümdübunu yapan zaten salaktır ne zevk alıyor belkı pve dede kullanmak sacma ama herkesın 8 9 saatını parasını veremıyor
kımısıne gore oyle emek vermedıkten sonra ne anlamı kalıyor dıyorlar haksıuzda sayılmazlar ama şahsen benım saatlerımı ayırabılme ımkanım yokpwe de kullanmak neden saçma onu anlamadım . eskiden bi trent den altınovaya gitmek bana zulümdüşimdi oradan arda kalan zamanla farm yapıyorum
![]()
Benim kullanma sebebim bi yerden bi yere gitmek zulüm.bunu yapan zaten salaktır ne zevk alıyor belkı pve dede kullanmak sacma ama herkesın 8 9 saatını parasını veremıyor
bende calısmıyor hala gamezbd oldugu ıcınmı bılmıyorum ama bugun ıcınde cozebılırlerse cok ıyı olucakBenim kullanma sebebim bi yerden bi yere gitmek zulüm.
Ve gerçekten vaktim yok iş sebebiyle 1 gün ayırabiliyorum ondada yolda geçmesini istemiyorum 3 - 4 saatlik oyun vaktimin.Exp veya ticaret kasmak tüm amacım ama xincode saolsun sevmedi beni sokmuyor oyuna 5dk süre sonra atıyor
Akşam dosya doğrulaması yaıcam bakalım
kandırıyorsunuz vs bırsey demıyorum ucretsız bı sekılde zaten hıle sunuyosunuz buda cok guzel bırsey sadece ben bıraz gec fark ettım gamezbd de calısmadıgını 8 ay once fılan oynuyordum bırakmıstım ozamanda elıte cheat vardı ama suan yok o yuzden sızden rıca edıyorum gamezbd ye yapabılırmısınız dıye cunku ordada oynayan bı suru turk ve yabancı var yapabılırsenız yada paylasabılırsenız cok makbule gecer sımdıden tessekurler@sreno2 gamezbd de hile çalışmıyor, desteklenen oyun versiyonlarında official servers yazıyor, gamezbd official server değil. O yüzden buraya gelip çalışmıyor vs yazmayın. O serverlerde çalıştığını iddia etmemiştik zaten. Kendimiz gamezbd de private olarak hilemizi kullanıyoruz fakat paylaşmayacağız / satmayacağız. Boş yere konuşmayalım...
@bynoment Xigncode hatasının son harfi B, bu demek oluyorki hileden değil, xigncode'nin dosya kontrolünden dolayı oyundan atıyorsun. Yani bilgisayarında Xigncode tarafından yasaklı bir dosya var. %temp% ve recent klasörünü temizle, eğer başka bir yerden hile & loader tarzında bir şey indirdiysen sil komple. Rar bile olabilir dikkat et.