Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ilk kez ban yersek 1 hafta veriyorlar değil mi ? birde -2t para

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
68bwHa.jpg

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1553829275184.png

Şuan bu sıkıntıyla karşılaşan var mı ? oyuna girdikten 1 dk sonra atıyor .

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1553832735679.png

aga bi de sizdede bu şekilde mi görünüyor ? güncelleme tarihi hala 20,03,2019 olarak mı görünüyor ?

Üye
7 HİZMET YILI
hello, hack is working but the hack cmd window is black and i cant see how much speed increese or decreese. any options to fix it?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyuna girmiyor biraz bekliyor sonra kapanıyor kendiliginden duzenli ve ustunde calısılan bırsey olsa parayla bıle aylık alırım sureklı ama su sekılde cok kotu varsa eger vıp ulasırmısın amdın gamezbd de oynuyorum
Post automatically merged:

ayrıca loaderda halan son guncellenme tarıhı 20.03 gozukuyor belkı sıkıntı bundan kaynaklanıyorda olabılır sıkıntı bundaysa loader yapıosunuz o kadar emek verıp barı bırazdaha ustunde dursaydınız bu sekılde butun hıleler elımızın altında oldugu surece emınımkı cok daha ıyı yerlere geleceksınız

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler sizden sadece rica ediyorum bu hileyi para ve exp için kullanın. Gölge arenaya gidip milleti patates etmeyin . Diğer oyuncuları rahatsız etmezseniz kimse bize dokunmaz

Hilesiz girdim yine aynı XIN CODE hata verdi bu hileden kaynaklanmıyor sanırsam :D

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler sizden sadece rica ediyorum bu hileyi para ve exp için kullanın. Gölge arenaya gidip milleti patates etmeyin . Diğer oyuncuları rahatsız etmezseniz kimse bize dokunmaz
bunu yapan zaten salaktır ne zevk alıyor belkı pve dede kullanmak sacma ama herkesın 8 9 saatını parasını veremıyor

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bunu yapan zaten salaktır ne zevk alıyor belkı pve dede kullanmak sacma ama herkesın 8 9 saatını parasını veremıyor
pwe de kullanmak neden saçma onu anlamadım . eskiden bi trent den altınovaya gitmek bana zulümdü :D şimdi oradan arda kalan zamanla farm yapıyorum :D

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
pwe de kullanmak neden saçma onu anlamadım . eskiden bi trent den altınovaya gitmek bana zulümdü :D şimdi oradan arda kalan zamanla farm yapıyorum :D
kımısıne gore oyle emek vermedıkten sonra ne anlamı kalıyor dıyorlar haksıuzda sayılmazlar ama şahsen benım saatlerımı ayırabılme ımkanım yok
Post automatically merged:

çalısıyor gosteriyor ama calısmıyor calıstırabılende yok sanırım @xhudas senın loaderdada son guncelleme tarıhı 20.03 dıyemı gosterıyor

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benim kullanma sebebim bi yerden bi yere gitmek zulüm.
Ve gerçekten vaktim yok iş sebebiyle 1 gün ayırabiliyorum ondada yolda geçmesini istemiyorum 3 - 4 saatlik oyun vaktimin. :D Exp veya ticaret kasmak tüm amacım ama xincode saolsun sevmedi beni sokmuyor oyuna 5dk süre sonra atıyor :D Akşam dosya doğrulaması yaıcam bakalım

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Benim kullanma sebebim bi yerden bi yere gitmek zulüm.
Ve gerçekten vaktim yok iş sebebiyle 1 gün ayırabiliyorum ondada yolda geçmesini istemiyorum 3 - 4 saatlik oyun vaktimin. :D Exp veya ticaret kasmak tüm amacım ama xincode saolsun sevmedi beni sokmuyor oyuna 5dk süre sonra atıyor :D Akşam dosya doğrulaması yaıcam bakalım
bende calısmıyor hala gamezbd oldugu ıcınmı bılmıyorum ama bugun ıcınde cozebılırlerse cok ıyı olucak

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gamezbd icinde ayarlayın lutfen hepsınde varken onda olmamamsı cok sacma eger cıkmıcaksada bılgılendırınkı bosuna beklemıyelım baska yerlere bakalım

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@sreno2 gamezbd de hile çalışmıyor, desteklenen oyun versiyonlarında official servers yazıyor, gamezbd official server değil. O yüzden buraya gelip çalışmıyor vs yazmayın. O serverlerde çalıştığını iddia etmemiştik zaten. Kendimiz gamezbd de private olarak hilemizi kullanıyoruz fakat paylaşmayacağız / satmayacağız. Boş yere konuşmayalım...
@bynoment Xigncode hatasının son harfi B, bu demek oluyorki hileden değil, xigncode'nin dosya kontrolünden dolayı oyundan atıyorsun. Yani bilgisayarında Xigncode tarafından yasaklı bir dosya var. %temp% ve recent klasörünü temizle, eğer başka bir yerden hile & loader tarzında bir şey indirdiysen sil komple. Rar bile olabilir dikkat et.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@sreno2 gamezbd de hile çalışmıyor, desteklenen oyun versiyonlarında official servers yazıyor, gamezbd official server değil. O yüzden buraya gelip çalışmıyor vs yazmayın. O serverlerde çalıştığını iddia etmemiştik zaten. Kendimiz gamezbd de private olarak hilemizi kullanıyoruz fakat paylaşmayacağız / satmayacağız. Boş yere konuşmayalım...
@bynoment Xigncode hatasının son harfi B, bu demek oluyorki hileden değil, xigncode'nin dosya kontrolünden dolayı oyundan atıyorsun. Yani bilgisayarında Xigncode tarafından yasaklı bir dosya var. %temp% ve recent klasörünü temizle, eğer başka bir yerden hile & loader tarzında bir şey indirdiysen sil komple. Rar bile olabilir dikkat et.
kandırıyorsunuz vs bırsey demıyorum ucretsız bı sekılde zaten hıle sunuyosunuz buda cok guzel bırsey sadece ben bıraz gec fark ettım gamezbd de calısmadıgını 8 ay once fılan oynuyordum bırakmıstım ozamanda elıte cheat vardı ama suan yok o yuzden sızden rıca edıyorum gamezbd ye yapabılırmısınız dıye cunku ordada oynayan bı suru turk ve yabancı var yapabılırsenız yada paylasabılırsenız cok makbule gecer sımdıden tessekurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...