Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sadece vehicle speed kullanıp panic ayarlarını açarsak report yemediğimiz sürece ban yeme ihtimali var mıdır? oto ban gibi yani bdo tarafından @nader11ndeu
edit : yan hesabımda hileyi açacağım fakat hileyi bi süre kullandıktan sonra hileyi silip ana hesabıma girmek istersem ne yapmam gerek? bişeyleri silmem gerekiyor mu
2 soruyu da yanıtlarsanız sevinirim çok teşekkürler

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sadece vehicle speed kullanıp panic ayarlarını açarsak report yemediğimiz sürece ban yeme ihtimali var mıdır? oto ban gibi yani bdo tarafından @nader11ndeu
edit : yan hesabımda hileyi açacağım fakat hileyi bi süre kullandıktan sonra hileyi silip ana hesabıma girmek istersem ne yapmam gerek? bişeyleri silmem gerekiyor mu
2 soruyu da yanıtlarsanız sevinirim çok teşekkürler
1. Sorunun cevabı zaten şuan belli. EU serverinde hilenin otomatik ban attığını (7 gün içinde ban yiyormuşsun) söyleyen birkaç arkadaşım oldu. Ondan dolayı zaten hileyi diğer serverlere kapatıp test moduna aldım. Yan hesabınızda kullandığınız sürece hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
2: Asıl hesabınızla oynayacağınız zaman %temp% klasörünü tamamen temizlemeniz ve modeminize reset atmanız yetecektir. Ayriyetten hileyi kullanırken XFProject.exe nin ismini random bir isim yapmayı unutmayın.
Post automatically merged:

EU crash right after XIGNCODE.
I closed the hack to other servers. Thats why u are getting crashing with "Beep" sound.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
hocam bu mena ne halt yiyor anlayamadım 3 gündğr üst süte güncelliyorlar bir türlü stabilize edemediler senide yoruyorlar :D kolay gelsin
:D ben 2 haftadır oyunu oynuyorum dedim bari hileyi kullanayım hileyi açıyorum 2 saat sonra güncelleme geliyor bıktım artık :D
Post automatically merged:

tekrar aktif hadi hayırlısı olsun bakalım :D

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hocam kurucu üye grubu olmadan kullanamazsınız diyor ben menada oynuyorum ama nasıl halledicez ?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu kadar çok özelliğin olduğu bir uygulamayı ücretsiz bir şekilde insanlara sunuyorsun helal olsun.
Oyunun firması da keşke senin kadar mütevazı olsaydı p2w'e çevirmeselerdi oyunu ben de uygulamayı sinirimden kullanmak zorunda kalmazdım.
Hesap banlanması umrumda değil,auto loot eklediğin için pazarın ve oyunun içine edebiliyorum artık kısa sürede. Tekrar teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...