Üye
thank you!
anlatıcak derken nasıl kullanıldığını anlatıcakkanka anlatılmaz yaşanırhızlı koşma hızlı vurma animasyon hızı binek gemi hızı oto toplama ışınlanma biri gelince otomatik kapanma ne istersen mevcut
![]()
su anki durum nedir . ana hesabımızda acabilirmiyizYakalanacağını pek sanmıyorum. Düzeltirim ayriyetten onu problem değil.
Post automatically merged:
Hileyi ana hesaplarınızda oynamanız için birkaç hafta beklemenizi tavsiye ediyorum. Hile şuan test aşamasındadır. 2 hafta önceki patchte çoğu EU ve NA kullanıcısı hileden ban yedi. Bu ban olayı gerçekleştikten sonra hileyi sadece Mena'ya açıp diğer ülkelere blokladım ve tester ekibi kurdum. Neyi detectlediklerini anlamak için bazı denemeler yaptım ve o serverlerdeki ban problemini çözdüm. Tabi bu süre zarfında loaderde eski hile olduğu için ve menaya açık olduğu için menadaki arkadaşlar da ban yedi. Fakat son gelen güncellemeden sonra hilenin en güncel sürümünü koydum. Şuan bir ban probleminin olmaması lazım. Yeni gelecek olan patchte eğer testerler ban yemezse hileyi diğer ülkelere açacağım. Sonraki hafta ise yine bir ban problemiyle karşılaşmazsak hilenin tamamen undetected olduğunu varsayabiliriz. Yani en azından 3 hafta sonra eğer hile undetected olarak belirtildiyse ana hesabınızda kullanabilirsiniz.
İyi forumlar.
Its quite boring, BDO isn't enjoyable without cheats.aw man, black desert without cheat is so strange
şu anda güncelleniyor zaten her hafta düzenli güncelliyor exe'ye güncelleme getirdikleri içinOyuna haftalık güncelleme geldi hileye güncelleme gelecek mi? @nader11ndeu