Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka anlatılmaz yaşanır ;) hızlı koşma hızlı vurma animasyon hızı binek gemi hızı oto toplama ışınlanma biri gelince otomatik kapanma ne istersen mevcut :)
anlatıcak derken nasıl kullanıldığını anlatıcak
Post automatically merged:

indirmek için minimum kaç mesajımızın olması gerekiyor ?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yakalanacağını pek sanmıyorum. Düzeltirim ayriyetten onu problem değil.
Post automatically merged:

Hileyi ana hesaplarınızda oynamanız için birkaç hafta beklemenizi tavsiye ediyorum. Hile şuan test aşamasındadır. 2 hafta önceki patchte çoğu EU ve NA kullanıcısı hileden ban yedi. Bu ban olayı gerçekleştikten sonra hileyi sadece Mena'ya açıp diğer ülkelere blokladım ve tester ekibi kurdum. Neyi detectlediklerini anlamak için bazı denemeler yaptım ve o serverlerdeki ban problemini çözdüm. Tabi bu süre zarfında loaderde eski hile olduğu için ve menaya açık olduğu için menadaki arkadaşlar da ban yedi. Fakat son gelen güncellemeden sonra hilenin en güncel sürümünü koydum. Şuan bir ban probleminin olmaması lazım. Yeni gelecek olan patchte eğer testerler ban yemezse hileyi diğer ülkelere açacağım. Sonraki hafta ise yine bir ban problemiyle karşılaşmazsak hilenin tamamen undetected olduğunu varsayabiliriz. Yani en azından 3 hafta sonra eğer hile undetected olarak belirtildiyse ana hesabınızda kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.
su anki durum nedir . ana hesabımızda acabilirmiyiz

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I admire your work and your devotion to destruction, hopefully the code will be safe after the upgrade. Another drop I was wondering if the game administrators are following the topic and if the hackshield is paused every now and then to confuse cheat users.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "sakkus31, post: 3486147, member: 1790526"]
what is the current situation. Can we open it in our main account
[/ QUOTE]
They're currently testing and reported some being banned, just be patient till they finalize it to be safe.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
It was a nice trick, but I was sorry. it has been short. I could use it for a week. :(((

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
After today's game update, will you provide the cheat for general test? will tests still be done to people with 50+ posts?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
1 ay boyunca sağlam bi şekilde oyunda kullandık ama dikkat edin şans işi bu bi yerden sonra bırakmak gerek 1 ay kastıktan sonra salabilirsiniz itemleri dizin sonra salın ban yedim bugün benim ki biraz abartıydı berserk ile tp ata ata her yerde farmladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...