Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
burda çalışıyor diyor . indirme yerinde güncelleniyor diyo :D hangisi doğru acaba :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
normalde bıraktıydım ama tekrar indireyim madem hilemiz var eline sağlık

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
30 Aralık 2020 den önce hileyi ban yediğiniz hesaplarda kullandınız mı ?
hocam ben indiremiyorum hileyi burda çalışıyor diyor . indirme yerinde güncelleniyor diyor . yanlış bir işlem mi yapıyorum yoksa gerçekten güncelleniyor mu . konu ile alakalı kapsamlı bir birli verirseniz çok sevinirim <3

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hocam ben indiremiyorum hileyi burda çalışıyor diyor . indirme yerinde güncelleniyor diyor . yanlış bir işlem mi yapıyorum yoksa gerçekten güncelleniyor mu . konu ile alakalı kapsamlı bir birli verirseniz çok sevinirim <3
Güncelleniyor hile, konuda çalışıyor yazmasına bakma. Ek olarak ban yedim diyen arkadaşlar zaten hilenin şuan MENA da açık olmasının nedeni ban testinin yapılması. Umarım konuda yazmasına rağmen aptal gibi asıl hesaplarınızla girip oynamadınız...

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni patchten sonra yeni hesap açıp oynadıysanız ban yeme ihtimaliniz yok. Eğer yeni patchten sonra açıp oynadığınız hesap ban yediyse gm yakalamıştır. Son yaptığım güncellemelerden sonra hile ud şuan.
yok bizim hatamız aptal gibi burda yazdığına inanmamız, bu hilenin ban atmama ihtimali olmadığını unutmamamız gerekiyordu

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
yok bizim hatamız aptal gibi burda yazdığına inanmamız, bu hilenin ban atmama ihtimali olmadığını unutmamamız gerekiyordu
1609938678106.png

1609938744060.png

Üye
5 HİZMET YILI
En kısa sürede çalışır hale gelir umarım, bende ana hesapta deniycem sıkıldım ya hep ya hiç oynıycam :)

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@nader11ndeu Sadece binek hızını arttırsak ban yer miyiz? Diğer özellikler kapalı.
Diğer özelliklerin açık yada kapalı olmasının bir şeyi ifade ettiğini sanmıyorum. Daha önceden dediğim gibi, ücretsiz hesap açıp hileyi deneyin. Her patchten eğer hile detectse sonra ban atılıyor. Eğer 1-2 patch geldiğinde ban yemezseniz mainde kullanabilirsiniz. Şuan hile diğer serverlerde undetected. Mena için de undetected yapacağım merak etmeyin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Diğer özelliklerin açık yada kapalı olmasının bir şeyi ifade ettiğini sanmıyorum. Daha önceden dediğim gibi, ücretsiz hesap açıp hileyi deneyin. Her patchten sonra ban atılıyor. Eğer 1-2 patch geldiğinde ban yemezseniz mainde kullanabilirsiniz.
4 gündür kullanıyorum bu patch'de girdim ban yememişim.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
4 gündür kullanıyorum bu patch'de girdim ban yememişim.
Dediğim gibi 4 günlük veri benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Bundan dolayı yabancı testerler bir aydır yan serverlerde deniyor. Çünkü hile ilk eu & na serverinde detected oldu. Şuan onlarda hiçbir problem yok 1 aydır takır takır yeni özelliklerle kullanıyorlar. O arkadaşlara eklediğim şeyleri yavaş yavaş menaya da ekliyorum. Hesabınız muhtemelen bir sonraki yama ban yiyecek ama endişe etmeyin. Çözeceğiz :thinkie:

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
automatic loot I'm afraid to use it because you get a lot of messages. Is it safe to use it?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...