su anda indiremıyorum burda çalısıyor yazıyo indirme yerinde güncelleniyor yazıyoBeyler bende ban yedim![]()
ben indiremiyorum siz ban yiyorsunuz3güne ban yedim ben de
kullanmayın 4 güne ban yedim !
Beyler bende ban yedim![]()
30 Aralık 2020 den önce hileyi ban yediğiniz hesaplarda kullandınız mı ?3güne ban yedim ben de
hocam ben indiremiyorum hileyi burda çalışıyor diyor . indirme yerinde güncelleniyor diyor . yanlış bir işlem mi yapıyorum yoksa gerçekten güncelleniyor mu . konu ile alakalı kapsamlı bir birli verirseniz çok sevinirim <330 Aralık 2020 den önce hileyi ban yediğiniz hesaplarda kullandınız mı ?
3 gün önce açtığım yeni hesap ban yedi, sürekli de olvia serverinde boş yerlerde takıldım30 Aralık 2020 den önce hileyi ban yediğiniz hesaplarda kullandınız mı ?
yok ben kullanmadım ilk defa kullanhmıştım siz güncellediğinizde. bugün saat 14:00 da hesap yasaklanmış30 Aralık 2020 den önce hileyi ban yediğiniz hesaplarda kullandınız mı ?
Güncelleniyor hile, konuda çalışıyor yazmasına bakma. Ek olarak ban yedim diyen arkadaşlar zaten hilenin şuan MENA da açık olmasının nedeni ban testinin yapılması. Umarım konuda yazmasına rağmen aptal gibi asıl hesaplarınızla girip oynamadınız...hocam ben indiremiyorum hileyi burda çalışıyor diyor . indirme yerinde güncelleniyor diyor . yanlış bir işlem mi yapıyorum yoksa gerçekten güncelleniyor mu . konu ile alakalı kapsamlı bir birli verirseniz çok sevinirim <3
yok bizim hatamız aptal gibi burda yazdığına inanmamız, bu hilenin ban atmama ihtimali olmadığını unutmamamız gerekiyorduYeni patchten sonra yeni hesap açıp oynadıysanız ban yeme ihtimaliniz yok. Eğer yeni patchten sonra açıp oynadığınız hesap ban yediyse gm yakalamıştır. Son yaptığım güncellemelerden sonra hile ud şuan.
yok bizim hatamız aptal gibi burda yazdığına inanmamız, bu hilenin ban atmama ihtimali olmadığını unutmamamız gerekiyordu
Yes but not for the members.nader the trick will be for the members
Diğer özelliklerin açık yada kapalı olmasının bir şeyi ifade ettiğini sanmıyorum. Daha önceden dediğim gibi, ücretsiz hesap açıp hileyi deneyin. Her patchten eğer hile detectse sonra ban atılıyor. Eğer 1-2 patch geldiğinde ban yemezseniz mainde kullanabilirsiniz. Şuan hile diğer serverlerde undetected. Mena için de undetected yapacağım merak etmeyin.@nader11ndeu Sadece binek hızını arttırsak ban yer miyiz? Diğer özellikler kapalı.
4 gündür kullanıyorum bu patch'de girdim ban yememişim.Diğer özelliklerin açık yada kapalı olmasının bir şeyi ifade ettiğini sanmıyorum. Daha önceden dediğim gibi, ücretsiz hesap açıp hileyi deneyin. Her patchten sonra ban atılıyor. Eğer 1-2 patch geldiğinde ban yemezseniz mainde kullanabilirsiniz.
Dediğim gibi 4 günlük veri benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Bundan dolayı yabancı testerler bir aydır yan serverlerde deniyor. Çünkü hile ilk eu & na serverinde detected oldu. Şuan onlarda hiçbir problem yok 1 aydır takır takır yeni özelliklerle kullanıyorlar. O arkadaşlara eklediğim şeyleri yavaş yavaş menaya da ekliyorum. Hesabınız muhtemelen bir sonraki yama ban yiyecek ama endişe etmeyin. Çözeceğiz4 gündür kullanıyorum bu patch'de girdim ban yememişim.