Çalışmıyor Black Desert Dword Vip Hack v2.1.3 [2021] - [Turkey & Mena]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
hilede f5 f6 f7 ve f8 ebasınca ses geliyor insert del den de ses geliyor ama hızlarda herhangi bir düşme olmuyor çok hızlı. bide ayarlarda ileri yürüme w iken geriye yürüyor şeklinde ters hepsi a-d w-s
Post automatically merged:

beceremiyorum de bari kardeşim . ben dünden beri sıkıntısız oynuyorum . win10 kullanıyorum .
cmd içerisinde yazı yazmayacak zaten arkadaşlar hangi tuşların ne işe yaradığı konuda yazıyor
f5,f6,f7 ye bastıktan sonra uzun bi dıııııt sesi gelecek ondan sonra insertle arttırır delete ile azaltabilirsiniz onu artık kendiniz ayarlayın
HİLEDE SIKINTI YOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

insert del bitek binek ve yürüme hızında etki ediyor bende vuruş hızını azaltamıyorum bin kere bassamda sabit @nader11ndeu

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Bu hile ile nasıl çok para kasabilirim taktik verebilecek var mı ne yapmam gerekiyor

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hilede f5 f6 f7 ve f8 ebasınca ses geliyor insert del den de ses geliyor ama hızlarda herhangi bir düşme olmuyor çok hızlı. bide ayarlarda ileri yürüme w iken geriye yürüyor şeklinde ters hepsi a-d w-s

insert del bitek binek ve yürüme hızında etki ediyor bende vuruş hızını azaltamıyorum bin kere bassamda sabit @nader11ndeu
kardeşim konuyu dikkatli oku ne yazıyor orada HOME tuşuna basacaksın. atak hızı için f7ye bastıktan sonra Home a bastıgında normal haline dönüyor , f5-f6-f7-f8 içinde aynı yöntem geçerli....

Üye
7 HİZMET YILI
Yaklaşık olarak 20 saniye önce ağız tadıyla bir ban yedim ve orucum bozuldu kullanmayın!

:D

Allah'tan çarda pek bir şey yoktu :D

Üye
7 HİZMET YILI
Would it be possible to add an auto-loot function ? If no, does anybody know of a working auto-loot hack ?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile Fix Sanırım Bende dün Ban yedim pc açık bırakmıştım öyle at kasıyordum Full Speed ile :) Maalesef Banned.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...