- Yasaklandı
- #1,301
%temp% klasörünü sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.sildim yine de oyundan atıyor xincode 1 2 dakika sonra bende aynı hatayı alıyorum
%temp% klasörünü sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlat.sildim yine de oyundan atıyor xincode 1 2 dakika sonra bende aynı hatayı alıyorum
Eyw Şuan düzgün bir şekilde çalışıyortemp ve %temp% dosyalarını sil tekrar dene .
beceremiyorum de bari kardeşim . ben dünden beri sıkıntısız oynuyorum . win10 kullanıyorum .
cmd içerisinde yazı yazmayacak zaten arkadaşlar hangi tuşların ne işe yaradığı konuda yazıyor
f5,f6,f7 ye bastıktan sonra uzun bi dıııııt sesi gelecek ondan sonra insertle arttırır delete ile azaltabilirsiniz onu artık kendiniz ayarlayın
HİLEDE SIKINTI YOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kardeşim konuyu dikkatli oku ne yazıyor orada HOME tuşuna basacaksın. atak hızı için f7ye bastıktan sonra Home a bastıgında normal haline dönüyor , f5-f6-f7-f8 içinde aynı yöntem geçerli....hilede f5 f6 f7 ve f8 ebasınca ses geliyor insert del den de ses geliyor ama hızlarda herhangi bir düşme olmuyor çok hızlı. bide ayarlarda ileri yürüme w iken geriye yürüyor şeklinde ters hepsi a-d w-s
Post automatically merged:
insert del bitek binek ve yürüme hızında etki ediyor bende vuruş hızını azaltamıyorum bin kere bassamda sabit @nader11ndeu
sıkıntı büyükBende arkadaşın çarında ban yedim ne dicem bilmiyorum![]()
Aynen mevzu derin hahhahsıkıntı büyük![]()