yani şuanda kullanabiliyormuyum bunu ben 51 yorumum olmuşevet anti cheat ilk geldiği zaman seçkin üye lazımdı şuan onaylı üye yetiyor![]()
yani şuanda kullanabiliyormuyum bunu ben 51 yorumum olmuşevet anti cheat ilk geldiği zaman seçkin üye lazımdı şuan onaylı üye yetiyor![]()
menadaki üye gereksinimi değişmiyecekmiş yani onu herkes kullanmaya devam edebilicek mesaj önemli değilyani şuanda kullanabiliyormuyum bunu ben 51 yorumum olmuşpeki menada kullanılmaz dimi öyle bişi yazmışlar tam anlayamadım ama
![]()
ama şuanda o güncellemede 3 hafta kadardır hiç çalıştıramadım bunu menada calıştırabilirmiyim acaba ?menadaki üye gereksinimi değişmiyecekmiş yani onu herkes kullanmaya devam edebilicek mesaj önemli değil
hocam deneme benceama şuanda o güncellemede 3 hafta kadardır hiç çalıştıramadım bunu menada calıştırabilirmiyim acaba ?
hocam deneme benceyani anti cheatler farklı bu konuda pek bilgim yok ama muhtemlen sıkıntı çıkarır istersen bi yan hesap aç misafir kartı var zaten şuan direk girersin oyuna banlanıyor mu denersin ama banlanır muhtemlen hatta belki hwid banda atrlar hiç o topa girme nader başkan zaten yazmış bunu officialda kullanamyın diye en başta büyük ihtimalle sıkıntı çıkarır
what does the auto loot function do?
and it works with collecting I mean the craft of collecting from mob corpses with a knife?After you kill an enemy it automatically loots the body without you having to manually go over and select "r" and loot all. Basically looting without pets.
Başkanım onaylı üye ye rica etsek açabilir misiniz ?Gözleyecem az sonra sizi![]()
![]()
evet başkanım lütfen gerçekten tadı çıkmıyorOyuna 2 gündür başladım kullanamadığım için cok üzülüyorum gerçekten 1 öncede konu açmıştım calisiyormu baya araştırmada yapmıştım seçkin olmasi üzdü başkanım
Başkanım onaylı üye ye rica etsek açabilir misiniz ?
Daha once kullanma firsatin oldumu ?evet başkanım lütfen gerçekten tadı çıkmıyor
oldu dostumDaha once kullanma firsatin oldumu ?
Genel mantigi nedir yeni basladim oyuna bende anlatirmisin hileyioldu dostum
Dstum bir hile bu kadar güzel olamaz sana öyle söyliyim genel mantığı atk speed haraket speed arttırmak ve kolayca mobları yaratıkları kesmek ve adminim başkanım yani öyle bir şey yapmış ki yanına 1 kişi geldiğinde otomatik olarak hileyi kapatıyor yani hile olduğunu anlamaları sen dikkat etmesen bile anlaşılmıyorGenel mantigi nedir yeni basladim oyuna bende anlatirmisin hileyi
Cok iyi baska ne ozellikleri varDstum bir hile bu kadar güzel olamaz sana öyle söyliyim genel mantığı atk speed haraket speed arttırmak ve kolayca mobları yaratıkları kesmek ve adminim başkanım yani öyle bir şey yapmış ki yanına 1 kişi geldiğinde otomatik olarak hileyi kapatıyor yani hile olduğunu anlamaları sen dikkat etmesen bile anlaşılmıyor
skill hızlandıran bir özelliği de var 5snde atıcağın skili 1sn de atıyosun bu yüzden skilleri takır takır çakıyorsun anlatamıyacağım çok daha fazla özellikleri var da bize kapalı olması çok büyük bir üzücü bir şey yani keşke bize açık olsaydıCok iyi baska ne ozellikleri var
kesinlikle katılıyorum sen anlatiyosun biliyosun senin için daha zordur suan erisememek bence bunu herkes kullanip fix yemesin diye yapmış olabilirler güzel hareket ama üzülmemek elde değil gerçektenskill hızlandıran bir özelliği de var 5snde atıcağın skili 1sn de atıyosun bu yüzden skilleri takır takır çakıyorsun anlatamıyacağım çok daha fazla özellikleri var da bize kapalı olması çok büyük bir üzücü bir şey yani keşke bize açık olsaydı