- Yasaklandı
did they add speed detection last patch? why now ban risk? or was it always a thing?Hack updated - 20.10.2020
Version v1.1.1 Changelog:
*Aimbot Added
*Teleport to where u are looking added
*Easy Escape Added
did they add speed detection last patch? why now ban risk? or was it always a thing?Hack updated - 20.10.2020
Version v1.1.1 Changelog:
*Aimbot Added
*Teleport to where u are looking added
*Easy Escape Added
No they didnt add anything. I just write itdid they add speed detection last patch? why now ban risk? or was it always a thing?
Ill not gonna create chrat for melissia games.return a version, or create for melissia games cheat? in pm
ok thxNo they didnt add anything. I just write it![]()
No they didnt add anything. I just write it![]()
Hangi serverde deniyorsun ?Gerçekten oyuna karakter ekranına geldiğimde ve gir dediğimde beni oyundan atıyor ne yapmalıyım antivirus yok ve defender kapalı
EvolutionHangi serverde deniyorsun ?
Hilede problem yok, dün bahsettiğin problemi oyun updatesi yüzünden herkes yaşıyordu hileyle alakasız bir durumdu. Oyunu sil ve yeniden yükle.Evolution
Oyuna hilesiz bi şekilde girdiğimde sıkıntısız giriyorum ben hileyle girdiğim zaman yapıyorHilede problem yok, dün bahsettiğin problemi oyun updatesi yüzünden herkes yaşıyordu hileyle alakasız bir durumdu. Oyunu sil ve yeniden yükle.
1 kere girebildim bu yeni güncellemede sonra birdaha giremedimOyuna hilesiz bi şekilde girdiğimde sıkıntısız giriyorum ben hileyle girdiğim zaman yapıyor
100 kişide problem yok bir sende var yani. Önce farklı bir classla girmeyi dene bakalım atıcak mı. Sonra dediğimi yap oyunu sil yeniden yükle düzelmezse gelir bakarız. Ek olarak login ekranında 1 dakika bekle karakter seçmeden.Oyuna hilesiz bi şekilde girdiğimde sıkıntısız giriyorum ben hileyle girdiğim zaman yapıyor
Post automatically merged:
1 kere girebildim bu yeni güncellemede sonra birdaha giremedim
Tamamdır 1 dakika bekleyip girmeyi deneyeceğim farklı classa girmeyi denemiştimolmadı oyunu silip tekrar yükleyeceğim100 kişide problem yok bir sende var yani. Önce farklı bir classla girmeyi dene bakalım atıcak mı. Sonra dediğimi yap oyunu sil yeniden yükle düzelmezse gelir bakarız. Ek olarak login ekranında 1 dakika bekle karakter seçmeden.
Video çekin ve yollayın.Tamamdır 1 dakika bekleyip girmeyi deneyeceğim farklı classa girmeyi denemiştimolmadı oyunu silip tekrar yükleyeceğim
Post automatically merged:
Malesef dediğiniz her şeyi uyguladım sildim tekrar yükledim ama oyun gene atmaya devam ediyor
tamamdırVideo çekin ve yollayın.
Server-side. Işınlandırsak bile server geri atıyor ne yazık kiIşınlanma haritada olsaydı çok güzel olurdu![]()