Çalışmıyor Black Desert Evolution Private Server Dword Vip Hack v1.1.5 [Aimbot - Auto loot - Speed etc]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
return a version, or create for melissia games cheat? in pm

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gerçekten oyuna karakter ekranına geldiğimde ve gir dediğimde beni oyundan atıyor ne yapmalıyım antivirus yok ve defender kapalı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hilede problem yok, dün bahsettiğin problemi oyun updatesi yüzünden herkes yaşıyordu hileyle alakasız bir durumdu. Oyunu sil ve yeniden yükle.
Oyuna hilesiz bi şekilde girdiğimde sıkıntısız giriyorum ben hileyle girdiğim zaman yapıyor
Post automatically merged:

Oyuna hilesiz bi şekilde girdiğimde sıkıntısız giriyorum ben hileyle girdiğim zaman yapıyor
1 kere girebildim bu yeni güncellemede sonra birdaha giremedim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI

1 kere girebildim bu yeni güncellemede sonra birdaha giremedim
100 kişide problem yok bir sende var yani. Önce farklı bir classla girmeyi dene bakalım atıcak mı. Sonra dediğimi yap oyunu sil yeniden yükle düzelmezse gelir bakarız. Ek olarak login ekranında 1 dakika bekle karakter seçmeden.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
100 kişide problem yok bir sende var yani. Önce farklı bir classla girmeyi dene bakalım atıcak mı. Sonra dediğimi yap oyunu sil yeniden yükle düzelmezse gelir bakarız. Ek olarak login ekranında 1 dakika bekle karakter seçmeden.
Tamamdır 1 dakika bekleyip girmeyi deneyeceğim farklı classa girmeyi denemiştimolmadı oyunu silip tekrar yükleyeceğim

Malesef dediğiniz her şeyi uyguladım sildim tekrar yükledim ama oyun gene atmaya devam ediyor

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Tamamdır 1 dakika bekleyip girmeyi deneyeceğim farklı classa girmeyi denemiştimolmadı oyunu silip tekrar yükleyeceğim

Malesef dediğiniz her şeyi uyguladım sildim tekrar yükledim ama oyun gene atmaya devam ediyor
Video çekin ve yollayın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
videoyu size özel atabilir miyim karakterlerin isimleri gözüküyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Işınlanma haritada olsaydı çok güzel olurdu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...