Onaylı Üye
Yeni versiyon çok fena olucak gibi bende serveri yeni gördüm hielyi bekliyorum
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versın reis bizde atlattık çok zor bilirim durumu ama moralini yuksek tut bol bol su tüket , meyve sebze birde temiz hava almaya calış balkonda aman dikkat et inşallah geçecekArkadaşlar yoğun istek üzerine hilenin eski versiyonunu kullanıma açtım, crash yiyen arkadaşlar anti virüs açıksa kapatsınlar. Crash düzelmiyorsa yeni güncellemeyi beklesinler çözdüm ama paylaşmadım. Şuan birkaç özellik geliştiriyorum Evolution için. Config sistemi ekledim ve animspeed aimbot gibi bazı hilelerin tuş kontrolünü sizin seçmenizi sağladım. Şuan npc ye seçtiğiniz itemler hariç tüm itemleri anında satan bir özellik üzerinde çalışıyorum. Aynı zamanda evde corona ile boğuşuyorum, ailecek karantinadayız maalesef. Bundan dolayı işler biraz aksıyor kusura bakmayın (Başım çok ağrıyor).
Çalışmalar tamamlandıktan sonra hileyi güncelleyeceğim.
İyi forumlar.
Edit: Gelecek olan versiyondan ufak bir kesit (menü teması değişecek tabiki)
Ekli dosyayı görüntüle 54675
aynı şekilde bendede iki seçenekte indirmiyor.ben oyunu indiremiyorum ki download basıyorum sitesinden bişey olmuyor
Geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.Arkadaşlar yoğun istek üzerine hilenin eski versiyonunu kullanıma açtım, crash yiyen arkadaşlar anti virüs açıksa kapatsınlar. Crash düzelmiyorsa yeni güncellemeyi beklesinler çözdüm ama paylaşmadım. Şuan birkaç özellik geliştiriyorum Evolution için. Config sistemi ekledim ve animspeed aimbot gibi bazı hilelerin tuş kontrolünü sizin seçmenizi sağladım. Şuan npc ye seçtiğiniz itemler hariç tüm itemleri anında satan bir özellik üzerinde çalışıyorum. Aynı zamanda evde corona ile boğuşuyorum, ailecek karantinadayız maalesef. Bundan dolayı işler biraz aksıyor kusura bakmayın (Başım çok ağrıyor).
İyi forumlar.
Dostum geçmiş olsun. En yakın zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle.Arkadaşlar yoğun istek üzerine hilenin eski versiyonunu kullanıma açtım, crash yiyen arkadaşlar anti virüs açıksa kapatsınlar. Crash düzelmiyorsa yeni güncellemeyi beklesinler çözdüm ama paylaşmadım. Şuan birkaç özellik geliştiriyorum Evolution için. Config sistemi ekledim ve animspeed aimbot gibi bazı hilelerin tuş kontrolünü sizin seçmenizi sağladım. Şuan npc ye seçtiğiniz itemler hariç tüm itemleri anında satan bir özellik üzerinde çalışıyorum. Aynı zamanda evde corona ile boğuşuyorum, ailecek karantinadayız maalesef. Bundan dolayı işler biraz aksıyor kusura bakmayın (Başım çok ağrıyor).
İyi forumlar.
otomatik slot dönüyor hocamgrind bot nedir..?
gelicek ama ne zaman geleceği belli değilGamezBd ve offical gelecek mi o konular kitlenmiş