Çalışmıyor Black Desert Evolution Private Server Dword Vip Hack v1.1.5 [Aimbot - Auto loot - Speed etc]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yeni versiyon çok fena olucak gibi bende serveri yeni gördüm hielyi bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar yoğun istek üzerine hilenin eski versiyonunu kullanıma açtım, crash yiyen arkadaşlar anti virüs açıksa kapatsınlar. Crash düzelmiyorsa yeni güncellemeyi beklesinler çözdüm ama paylaşmadım. Şuan birkaç özellik geliştiriyorum Evolution için. Config sistemi ekledim ve animspeed aimbot gibi bazı hilelerin tuş kontrolünü sizin seçmenizi sağladım. Şuan npc ye seçtiğiniz itemler hariç tüm itemleri anında satan bir özellik üzerinde çalışıyorum. Aynı zamanda evde corona ile boğuşuyorum, ailecek karantinadayız maalesef. Bundan dolayı işler biraz aksıyor kusura bakmayın (Başım çok ağrıyor).

Çalışmalar tamamlandıktan sonra hileyi güncelleyeceğim.

İyi forumlar.

Edit: Gelecek olan versiyondan ufak bir kesit (menü teması değişecek tabiki)
Ekli dosyayı görüntüle 54675
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versın reis bizde atlattık çok zor bilirim durumu ama moralini yuksek tut bol bol su tüket , meyve sebze birde temiz hava almaya calış balkonda aman dikkat et inşallah geçecek

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben oyunu indiremiyorum ki download basıyorum sitesinden bişey olmuyor
aynı şekilde bendede iki seçenekte indirmiyor.
Post automatically merged:

Arkadaşlar yoğun istek üzerine hilenin eski versiyonunu kullanıma açtım, crash yiyen arkadaşlar anti virüs açıksa kapatsınlar. Crash düzelmiyorsa yeni güncellemeyi beklesinler çözdüm ama paylaşmadım. Şuan birkaç özellik geliştiriyorum Evolution için. Config sistemi ekledim ve animspeed aimbot gibi bazı hilelerin tuş kontrolünü sizin seçmenizi sağladım. Şuan npc ye seçtiğiniz itemler hariç tüm itemleri anında satan bir özellik üzerinde çalışıyorum. Aynı zamanda evde corona ile boğuşuyorum, ailecek karantinadayız maalesef. Bundan dolayı işler biraz aksıyor kusura bakmayın (Başım çok ağrıyor).

İyi forumlar.

Geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

İyi forumlar.

Dostum geçmiş olsun. En yakın zamanda eski sağlığına kavuşman dileğiyle.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I hope the speed of movement will increase even when the horse is on board.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
He cannot use it. When I open the cheat program, open the game, the game does not appear. Can someone teach me how to use this cheat?

Üye
5 HİZMET YILI
Bu programı kullanırken hata aldım, düzeltmeme yardım edebilir misin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
gamezbd hilesi çalışıyor mu ve admin olmamız mı lazım illa oyun iyice boşaldı zaten bi can getirsek oynasak ne yapıcaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...