Black Desert Online

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Çok büyük bir haritası olan mmorpg bir oyun gayet güzel xingcode ile korunuyor olması lazım forumda da oynayan kişiler var ise bir el atar mısınız :)

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
pay2win veya pay2skip bir oyun değil parayla sadece envanter slotu ve ağırlık limitlerini genişletebiliyorsunuz. onun dışında pet alıyorsunuz 1 pet 35 tl ye tekabul ediyor. parayla aldığınız itemlerin damage üstünlüğü falan değil sadece meslekler veya karakterinize özellik geliyor mesela aşcılık level 2 ağırlık limiti artışı falan sağlıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
pay2win veya pay2skip bir oyun değil parayla sadece envanter slotu ve ağırlık limitlerini genişletebiliyorsunuz. onun dışında pet alıyorsunuz 1 pet 35 tl ye tekabul ediyor. parayla aldığınız itemlerin damage üstünlüğü falan değil sadece meslekler veya karakterinize özellik geliyor mesela aşcılık level 2 ağırlık limiti artışı falan sağlıyor.
Haklı olabilirsin peki insanlar fish bot ile paraya para demiyorlar piyasadaki iyi itemlerden haberin vardır belki 4 5 gün karakteri korsana attım da kendime zor bir tri item alabildim adam bunu balıkla 2 günde hallediyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Güzel oyunmu Black deset???

Güzelse indiricem.

Büyük ihtimalle güzeldir :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben bu oyundan çok ümitliydim eski mmorpg oyuncularındanım gerçekten belki bu oyuna sararız diye satın aldık arkadaşlarla fakat bana eski mmorpg tadını veremedi dövüş animasyonları olsun çok iyi bir oyun fakat eski oyunların tadını arıyorum dersen benim fikrimce pek sarmaz :)

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ben bu oyundan çok ümitliydim eski mmorpg oyuncularındanım gerçekten belki bu oyuna sararız diye satın aldık arkadaşlarla fakat bana eski mmorpg tadını veremedi dövüş animasyonları olsun çok iyi bir oyun fakat eski oyunların tadını arıyorum dersen benim fikrimce pek sarmaz :)
oyun beni fazlasıyla sardı ama tek sevmediğim yanı altınova ile calpheon arası 5 bin mi 6 bin küsür mü ne metre git git hile olsa bile zor bitiyor xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...