Oyuncuları genelde 20 yaş üstü kişiler, bir klanda genelde en az 30 adam vardır ve çoğu insan pay2win demesine karşılık az bir kısmı da pay2skip diyor
Haklı olabilirsin peki insanlar fish bot ile paraya para demiyorlar piyasadaki iyi itemlerden haberin vardır belki 4 5 gün karakteri korsana attım da kendime zor bir tri item alabildim adam bunu balıkla 2 günde hallediyorpay2win veya pay2skip bir oyun değil parayla sadece envanter slotu ve ağırlık limitlerini genişletebiliyorsunuz. onun dışında pet alıyorsunuz 1 pet 35 tl ye tekabul ediyor. parayla aldığınız itemlerin damage üstünlüğü falan değil sadece meslekler veya karakterinize özellik geliyor mesela aşcılık level 2 ağırlık limiti artışı falan sağlıyor.
oyun beni fazlasıyla sardı ama tek sevmediğim yanı altınova ile calpheon arası 5 bin mi 6 bin küsür mü ne metre git git hile olsa bile zor bitiyor xdBen bu oyundan çok ümitliydim eski mmorpg oyuncularındanım gerçekten belki bu oyuna sararız diye satın aldık arkadaşlarla fakat bana eski mmorpg tadını veremedi dövüş animasyonları olsun çok iyi bir oyun fakat eski oyunların tadını arıyorum dersen benim fikrimce pek sarmaz![]()