Who you gonna call
Emektar Üye
Xiaomi'nin alt markası olan Black Shark, oyuncular için geliştirdiği akıllı telefonlar milyonlarca kişi tarafından sevilmişti. Black Shark 4 ve Black Shark 4 Pro cihazını bekleyen oyunculara Black Shark 4 Pro tasarımı gösterildi. İki cihazın da özellikleri, tasarımı Dx0Mark'ta gün yüzüne çıktı. Bu kaynağa göre Black Shark 4 bünyesinde Snapdragon 870 işlemcisini barındıracak. Pro modeli ise bünyesinde Qualcomm'un amiral gemisi olan Snapdragon 888 işlemcisini barındıracak. Black Shark 4 Pro 12 gb rame sahip olacak. Bunun yanı sıra cihaz Android 11 işletim sisteminden beslenecek. 108 mp çözünürlüğünde ana kameraya sahip olan cihaz, oyunseverlerine 144Hz ekran yenileme hızını vadedecek. Black Shark 4 ise 8 gb rame sahip olacak. Android 11 işletim sisteminden beslenecek olan cihaz 4500 mAh batarya kapasitesine sahip. Bu bataryaya eşlik eden 120 watt hızlı şarj desteği takip ediyor.
Bunun yanı sıra Black Shark 4 Ailesine Ait Olduğu İddia Edilen Bazı Sızıntılar Daha Mevcut;
Black Shark 4 ailesi iki modelden oluşacağı söyleniyor. Sırasıyla KSR-A0, PRS-A0 model numaralarına sahip olan cihazların teknik özellikleri 3C sertifkası ile gözler önüne serildi. KSR-A0 kod adlı cihaz 6.67 inç ekrana sahip. 4500 mAh batarya kapasitesine sahip olan cihaz 120 watt hızlı şarj desteğini tüketicilere vadediyor. Bunun yanı sıra Android 11 işletim sisteminden beslenecek olan cihaz, bazı kaynaklara göre Qualcomm'un Snapdragon 888 işlemcisini bünyesinde barındıracak.
PRS-A0 kod adlı modelin teknik özellikleri ise Google Play Console'da gün yüzüne çıkmıştı. O kaynağa bakılırsa, PRS-A0 kod adlı akıllı telefon bünyesinde Qualcomm'un Snapdragon 835 işlemcisini bünyesinde barındıracak. 12 gb rame sahip olacak cihaz Android 11 işletim sistemiyle beslenecek. Full HD+ ekranı tüketicelere vadetmesi beklenen cihazın diğer modelere göre daha uygun fiyatlı olarak piyasaya sunulması bekleniyor.