Üye
Burda mobile hilesi var mı acaba? 
başka bir uygulama yüklemen lazım diye biliyorum bluestacks dışındaBluestacks de fetih:altın çağ diye bir oyun var arkadaşım istemişti bir şekilde bu oyunda para hilesi yapmak istiyorum oyun hakında da pek bilgim yok cheat enginele fln nasıl yapabiliceğimi anlatırmısınız
sen online oyunda cheat engineyle kaç kere para hilesi yaptın ?Şimdi reis oyunun cheat engine'ye karşı bağışıklığı yoksa oyunu seçip 4 bit ile paran ne kadarsa onu aratıp 2-3 harcama yaparak tekrar tekrar aratıp son bulduğu sonucu değiştirerek para hilesini yaparsın tabi oyun kaliteli değil ise.
lucky patcher online oyunlarda olmaz hatta bazı ofline oyunlarda bile çalışmıyor yıllardır telefonda oyunlar ıcın kulandıgım bır program lucky patcher işe yaramaz o oyuna minecraft tı patch liyemeyen bir uygulama tabi bazı ofline oyunlarda işe yarar bu arada online ugyulamalarda çalışabiliyor ama uygulama diyorum oda hepsinde olmuyor şuana kadar 10 20 tane en fazla patch leye bilmişimdir online uygulamaHocam oyun ici bulut kayıt sistemi varsa
Lucypatcher i deneyebilirsin
gameguardianı calısması ıcın bluestackı rootlam gerek dostumhiç bir hile yok gibi para konusunda gameguardin vardı umudum olan ama dediğin gibi oda çalışmamış dahada bulamazsın herhalde pastebin diye bir site var hile kodları var orda bu oyunun ismini yazıp pastebine yazıp bakabilirsin vpn gerekli kodu çalıştırmak içinde executor bulursan denemenin zararı olmaz
saptamıyor galıba emın degılım ama bır ara kullanıyordumblue stack de pubg mobile oyynayınca emülatör olarak saptıyormu ?