Çözüldü Bluestacks mouse donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bluestacksı açtığımda mose 5 10 saniyede bir 1 2 saniye takılıyor haretek etmiyor tıklanmıyor ama klavye çalışıyor yine bunun çözümü var mı bluestacks arkada açık olsa bile yine bu problem devam ediyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla ram vermen gerekiyor regedit dosyalarından internette yazıp bakarsan görebilirsin.İyi günler.

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
blue stack daha cok yoruyor cunku pc ni neden gameloop kullanmiyorsun anlamadim dostum ram kac gb

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bro aynı sorunu bende yasadım youtubeden bır bak ıstersen sana yardımcı olacaktır

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka harddisk den olabilir ramlerden olabilir ssd den olabilir. Bunları kontrol et. Araştır biraz. Youtubeden sorunu da araştır. Darboğaz yapıyor olabilir

Çözüm
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bluestacksı açtığımda mose 5 10 saniyede bir 1 2 saniye takılıyor haretek etmiyor tıklanmıyor ama klavye çalışıyor yine bunun çözümü var mı bluestacks arkada açık olsa bile yine bu problem devam ediyor
bunun sorunu mause nin bilgisayardaki hizmet bölümünden bluestack le etkileşimini kestiğinden wİndows R ye asarsan çalıştır blümünden msconfig yazdığında bulursun

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ram ile alakalı bir konu sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...