BlueStacks [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba. Birkaç gün önce BlueStacks'i yeniden yüklemek koşulu ile bilgisayarımdan kaldırdım. Fakat bugün tekrar yüklemeye çalıştığımda aşağıdaki fotoğrafta bulunan hatayı alıyorum. Bilgisayarda BlueStacks ile ilgili bir doysa kaldığını sanmıyorum ama halen bu hata devam etmekte. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Alıntıaası.JPG

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bilgisayarındaki programlarda adı var mı bir kontrol et. dosya aramaya da bluestacks yaz büyük ihtimalle bir yerlerde kalmıştır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çalıştır’a “regedit” yazın. Enter yapın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ yolunu takip edin ardından SOFTWARE başlığı üzerinden BlueStacks adından bir nesne bulunacak, sağ tuş yardımıyla nesneyi silin.

Ultra Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çalıştır’a “regedit” yazın. Enter yapın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ yolunu takip edin ardından SOFTWARE başlığı üzerinden BlueStacks adından bir nesne bulunacak, sağ tuş yardımıyla nesneyi silin.
SOFTWARE kısmında BlueStacks ile ilgili bir şey bulunmuyor. Microsoft ile Adobe var sadece.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
durum fena blue stacks ile ilgili tüm izleri silmen lazım ccleaner ile komple temizlik yap baştan başlat derim iyi şanslar dostum ha bu arada geçen ay blue stacks tan premium kazanmıştım :D

Ultra Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
durum fena blue stacks ile ilgili tüm izleri silmen lazım ccleaner ile komple temizlik yap baştan başlat derim iyi şanslar dostum ha bu arada geçen ay blue stacks tan premium kazanmıştım :D
Kullanmıyorsan versene. Ayrıca onu nasıl yapacağım? Bir video falan var mı konu hakkında?

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şuan için bir öneri olmayak ama revo uninstaller kullanıyorum ben bu tarz problemlerde kafam rahat oluyor tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
IOBİT UNİNSTALE İLE KALDIR AMA SANA MEmu " Yu Öneririm Ve Nox"u Kasma Sorunu Yok

Üye
8 HİZMET YILI
sir do you have a hack for dragonest mobile sir or diamond hack for dragonest mobile

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bendede bu hata gerçekleşiyordu ccleaner ile düzelttim sanada öneririm .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...