Süper Üye
Bluetooth kulaklığımı bağlıyorum youtube discord sesini kulaklığa yansıtıyor ama Pubg gibi oyunların sesi hoparlörden geliyor nasıl düzeltebilirim-
İşe yaramadıGamelopp ayarlar, motor ayarlarına gelin en aşağıda oynatma cihazı diyor o kutucuktan seçiminizi yapınız sorun cozulecektir. sonuçtan haberdar edersiniz.
Bunudene benceSes düzeyi karıştırıcısından sistem seslerini kıs ve oyun sesini aç
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapson sürüm bluetooth sürümünü indir ve güncelle indirdikten sonra
bluetooth ayarını bir kere aç kapa yap ki bluetooth kulaklığını görsün bende 2. denememde bluetooth kulaklığımı zor görüyor deli oluyorum bende aç kapa yapıyorum
sonra ses karıştırıcı seviyesini tekrar ayarla
istemcinin ayar menüsünden değiştiriceksinBluetooth kulaklığımı bağlıyorum youtube discord sesini kulaklığa yansıtıyor ama Pubg gibi oyunların sesi hoparlörden geliyor nasıl düzeltebilirim-
Eskiden benimde başıma bu tarz bi olay gelmişti. Anlattığın gibi yapmıştım düzelmiştiSes çıkış cihazını ayarlarda seçebileceğinizi düşünüyorum.
bu kısımdan sesin gelmesini istediğiniz kulaklığı varsayılan yap olarak ayarlayın ve gameloptan motor kısmına gelin ve ordan oynatma cihazı kısmından yine varsayılan olan kulaklığı seçerseniz tüm sesler kulaklıktan gelecektirBluetooth kulaklığımı bağlıyorum youtube discord sesini kulaklığa yansıtıyor ama Pubg gibi oyunların sesi hoparlörden geliyor nasıl düzeltebilirim-