Seçkin Üye
Bende Görüşümü Belirttim Zaten Uyarı Alıyorlardır Rapor Edildiğiinde Fakat Kural Gibi Birşey Getirilse Kalıcı Çözüm Olabilirengellemek mi?, isterseniz asalım bunları, bence yorumu kaldırıldıktan sonra özel mesaj ile uyarılabilirler, çok kez tekrarlandığında 1 günlük uzaklaştırma alabilirler max, benim görüşüm budur teşekkürler.
sonucunda ücretli hesap paylaşımı vs durumları ortaya çıkabilir.Peki şunuda düşünmek mantıklı olmazmı hocam. Üye alımlarının bir müddet durdurulması ?
Doğru fakat hocam bence rapor sistemi kullanılabilir. Şimdi bazı hileler seçkin üyelik vs. istiyor bu nedenle foruma kaydolan kişi direk msjlara abanıyorsonucunda ücretli hesap paylaşımı vs durumları ortaya çıkabilir.
bence de yeni üyelere günlük yorum kısıtlaması getirilmeliMerhaba Öncelikle Yeni Üyeler Ve Hiç Mesajı Olamayan Üyeler Konu İle Alakasız Yada Cevabı Verilmiş Konulara Yanlış Bilgi Veriyorlar Bunları Engellemek Lazım Her Gördüğümde Raporluyorum Zatende Kalıcı Bir Çözüm Lazım
dun gece biri bana tam da bunu teklif etti. hesabı satmamı istedisonucunda ücretli hesap paylaşımı vs durumları ortaya çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?