Şuanda Superonline 16mbps adsl internet kullanıyorum. İlk başvuru yaptığım zaman size ilkten 16mbps internet verelim sonra müşteri hizmetlerini ararsınız port açma talebi istersiniz falan dediler bende tamam dedim. 5 ay falan olmuştur cevap vermediler en son birkaç gün önce aradım ve port açma talebim reddedilmiş 16mbps bana gerçekten yetmiyor ne yapabilirim nasıl port açtırabilirim hiçbir fikrim yok sizce ne yapmalıyım ?
Ya mahallecek başvurun yada 5-6 kişi birden imzalı bi kağıt gönderin o zaman belki ciddiye alırlar aynı sorunu bende yaşadım bicak 18 imzalı bi kağıdı gönderdik sonra 1-2 içerisinde geri dönüş geldi ve yaptılar
bu aralar b u tur sorunlar sık sık olabliyor benimde başıma gelmişti böş port yok demişlerdi kavga gurultu adamları getirmiştim ve iki tane boş port buldular sen de dene bence
Portların boşa çıkmasını bekleyeceksin yapabileceğin birşey yok. Adsl den Vdsl'e veya fibere geçmek istiyorsun anladığım kadarıyla daha yüksek hızlar için Vdsl veya Fi berolarak bölgende boş port yoksa reddederler talebini sık sık atlyapı sorgulaması yapman lazım sorgulama için netspeed firmasının atlyapı sorgu sistemini kullanabilirsin santrale kaç metre uzaklıktasın boş port varmı yokmu altyapıda alabileceğin maksimum hız kaç mbps hepsini görebilmektesin.
Boş port yokta biraz saçma ya nasıl iş anlamıyorum ne yani o kişi evde internet kullanamayacak mı ya işi internetten işe adam ne yapacak:d benimde olmuştu port yok dediler 2 hafta sonra interneti bağladılar birisi kapattı galiba onunkini bana mı verdiler ne yaptılarsa artık :d