kankam oyun olarak ben lol oynuyorm ama tavsıye etmemGünlük hayatımda boş zamanım çok oluyor ve yapabilcek aktiviteler lazım önerebilceğiniz oyun hobiler ve benzeri şeyler varsa söyler misiniz?
kankam oyun olarak ben lol oynuyorm ama tavsıye etmemGünlük hayatımda boş zamanım çok oluyor ve yapabilcek aktiviteler lazım önerebilceğiniz oyun hobiler ve benzeri şeyler varsa söyler misiniz?
github gibi yerlerden çeşitli projeler görüp ufkunu genişleterek kendi ürünlerini oluşturmak için adımlar atabilirsin.Günlük hayatımda boş zamanım çok oluyor ve yapabilcek aktiviteler lazım önerebilceğiniz oyun hobiler ve benzeri şeyler varsa söyler misiniz?
öncelikle yapabileceğin aktiviteyi bulunduğun şehire göre söyliyebilirimGünlük hayatımda boş zamanım çok oluyor ve yapabilcek aktiviteler lazım önerebilceğiniz oyun hobiler ve benzeri şeyler varsa söyler misiniz?
aşırı derecede katılıyorum hem ter atmış oluyosun hem tanıdık falansa geyik falanda dönüyor sarıyo yanihalı saha kanka
sınema golf spor bowlıng takıl kankaspora yazıl veya yazılım vb. gibi alanlarda kendini geliştir bence