Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spor salonuna üye ol günde 1 saatini antrenmana harca, Ben günde 1 saat ingilizce çalışıyorum ielts için (1 saatden birşey olmaz demeyin işe yarıyor) ve günde 1 saat Udemyden Solid catia vb gibi programları satın aldım onlara bakıyorum. Ben çalışan biri olarak bunları yapıyorum
Spor olur eğerki pc başında çok boş zamanın oluyorsa ben değerlendirmek için devamlı farklı şeyler öğreniyorum grafik olsun sipmle yazılım dilleri olsun göz atıyorum onun dışında genelde boş zamanımı discorddan arkadaşlarımla değerlendiriyorum
Hiçbir şey yapmamak. Yani en azıncan ilk aşamada. Uzan gözlerini tavana dik ve ne yapmak istediğini neleri sevdiğini düşün. Böylece kendine uygun bir şey bulabilirsin. Kitap okumak yazmak istemiyorum çünkü okumak boş zaman aktivitesi değildir. Başlı başına bir gerekliliktir. Hayatında bu eksikse bu vaktini okumak için ayırabilirsin. Artık hemen her dilin internet üzerinde dersleri var. Bu boşlukta yeni bir dil öğrenmeye çalışabilirsin. Ya da bir enstrüman çalmayı öğrenebilirsin. Bunlar hem güzel aktiviteler hem de insanı zihinsel açıdan da güçlendirecekleri üzerine bir çok araştırma mevcut.