Çözüldü Brawhlhalla makro nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler bu oyunu bilen varsa bana kombo makrosu nasıl yapılır bunu bilen varmı ? scriptten bahsetmiyorum sadece kombo makrosu makrolu bir klavyem var ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Hocam ben denedim de yapsan bile ufak bi dodge hareketi yaparsa rakip karakter saçmalıyor hiç deneme derim 600 saatim var o oyunda kendinde çok güzel şeyler yapabilirsin ya :) Ek olarak bazı farelerin makro özelliği oluyor, işe yarayabilir belki.
Griffin Premium
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam ben denedim de yapsan bile ufak bi dodge hareketi yaparsa rakip karakter saçmalıyor hiç deneme derim 600 saatim var o oyunda kendinde çok güzel şeyler yapabilirsin ya :) Ek olarak bazı farelerin makro özelliği oluyor, işe yarayabilir belki.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
saol cevabın için zaten sildim bu oyunu bana göre değilmiş lole devam D:weşkfıkn3ewd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...