bronz ligiden hızlı rash atmanın yolları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Boş yorum gözüktüğü için cevaplayamıyorum ama şöyle söyleyeyim. Bronz ligi çok basit bir lig. Eğer o ligte takılı kaldıysan zaten o ligin oyuncususundur. Gold hesap bile alsan yine bronza düşersin yani. Bunun zamandan ve tecrübeden başka yolu yok, kısa yolu veya taktiğide yok.
aga benim 450 levelik hesapım vardı bitane arkadaşıma verdim sattı o abiyle tanışdım botta supta jungda mide oynarak hesapı altına kadar rash yaptı ben de sıfırdan 80 sevelik hesap aldım onu rashlicam onu da arkadaşımdan hesap takasladım şöyle de devam edeyim bronz ligi benim zorlandım en zor lig ben euw da sadece mide zed oynarak ya da jung farklı çarlarda oynadım ta tabi altına cıktım 2 sene önce benim için tr serverinde en zor lig bronz elosudur bütün veledlerin toxiclerin oldu bi cehennem bronz ligi sana basit gelmiştir o sonradan bana da olur ama ben daha o tadı almadım aga burda emin ola bilriisn
Post automatically merged:

hocam kendine duo bul net kasarsınız
pfosor gg den bi bakıcam aga teşekkür ediyorum cevabın icin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Herkes high elo takılmak istiyo ama ben lig bakmadan oynuyorum böylesi daha zevkli :D
Brom tek başına taşıyamazsın 1 kişi afk olsa o maçı verirsin hangi şampiyonu oynarsan oyna objectivelere odaklan görev yap kule kes ejderde junglea yardımcı ol junglesan bot ve mid gank at genellikle birlikten güç doğar oyun midden biter akıllı tercihler yap zed oyun sonu düşer birden fazla hasar çıkarabileceğin karakterlere yönel. Meta dışı şampiyon oynama

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
en iyi oynadığın 3 heroyu belirle ve onlarla sürekli oyna sakın vazgeçme dene illa çıkarsın dostum

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Zed şuan ki metada güçlü değil. Bronz ligini düşündüğümde de takımların genellikle AD ağırlıklı olduğunu düşünüyorum. Midde hızlı clear atıp gang potansiyeli olan CC sahibi herolar almanı öneririm. Syndra, Lissandra gibi. Gold 2 gibi Zed le rahatlarsın. Artık takım diffine gider maçlar. Ama şuan Zed alırsan sende bi tık satarsın brom.
tavisyelerini ss alıp kaydettim aga teşekkür ediyorum
Post automatically merged:

en iyi oynadığın 3 heroyu belirle ve onlarla sürekli oyna sakın vazgeçme dene illa çıkarsın dostum
zed yasuo yone knk botta vayne kaisa xayah samira topta sett darius garen iloli morde supta patheon pkye natilus lux bi deniyim aga taviyse icin teşekkür ediyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum ben de bu sorunlar için zaten oturup emek verip hazırladım düşük elodan çıkmak için bir rehber yani burada tekrar edip sıralamayacağım oradaki yazıları okuyup videoları izledikten sonra tüm tavsiyelere uyarsan atlarsın rahatlıkla

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Herkes high elo takılmak istiyo ama ben lig bakmadan oynuyorum böylesi daha zevkli :D
Brom tek başına taşıyamazsın 1 kişi afk olsa o maçı verirsin hangi şampiyonu oynarsan oyna objectivelere odaklan görev yap kule kes ejderde junglea yardımcı ol junglesan bot ve mid gank at genellikle birlikten güç doğar oyun midden biter akıllı tercihler yap zed oyun sonu düşer birden fazla hasar çıkarabileceğin karakterlere yönel. Meta dışı şampiyon oynama

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
aga euw da zeddle lig atladım tr de ise kaybediyorum midde meta çarları da oynadım ama gene kaybettim her oyunu garanitlesem bilene takımım cok sallıyor ama taviyseni bi denicem aga teşekkür ediyorum

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar ben 9 10 yıldır lol oynuyorum ve bazı hilelerden dolaylı hile kullanmaya karar verdim son 2 haftadır wsborn spciritini kullanıyorum urf sıralı seçim de oynuyorum şimdi ben her kordiorda oynaya biliyorum mid sup top jung bot farketmez bana hızlıca bronz ligiden rash yapmanın yollarını söylermisiniz tek cift de her yolu denedim ama cıkamıyorum prem yok duo pre bul yazacak arkadaşlar benimle girerseniz full win alıyorsanız ekleyin girelim ben bronz liginden cıkartamk istiyorum hesapımı o yüzden uğraşıyorum yoksa normal de foruma yazmicaktım ama artık kaldıracak gücüm bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum mid de zed oynuyorum ama o bile kurtarmıyor her yolu denedim oynadım oynamadım şamipyon kalmadı spicrt ile bilene limitleri zorladım ama veledten toxicden ligi geçemiyorum bana yardımcı olan şimdiden tüm herkese teşekkür ediyorum bu da kaldım lig esnek 5 e 5 de rahat atladım başka prelerim de kastım ama tek cifte onlarla girmiyoruz sadece esnek kasıyoruz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
tek bi hero da sabit kalma oyun kazanma koşulunu scripte bağlama sürekli chatten yazı yazıp hem kendinin hem takımının moralini bozma tr serverın en büyük sıkıntısı bu oyun kazanma yüzdeni yüksek tutup ligi hızla atlaya bilirsin

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
sana önerebileceğim adc oyna sadece farm yapıp item kas ne olursa olsun kolay kolay fight girme seri seri win alırsın emin ol

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Scrpit kullanmasamda adc rolünde samira jinx ile çok rahat çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
samira mainle alamayacağın maç yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Midde victor oynayabilrisin yanınada jungle oynayan bir duo bulursan 10 da 10

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
pre olaraka scriptli oynayın duo 5 pre gibi kafanıza göre

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar ben 9 10 yıldır lol oynuyorum ve bazı hilelerden dolaylı hile kullanmaya karar verdim son 2 haftadır wsborn spciritini kullanıyorum urf sıralı seçim de oynuyorum şimdi ben her kordiorda oynaya biliyorum mid sup top jung bot farketmez bana hızlıca bronz ligiden rash yapmanın yollarını söylermisiniz tek cift de her yolu denedim ama cıkamıyorum prem yok duo pre bul yazacak arkadaşlar benimle girerseniz full win alıyorsanız ekleyin girelim ben bronz liginden cıkartamk istiyorum hesapımı o yüzden uğraşıyorum yoksa normal de foruma yazmicaktım ama artık kaldıracak gücüm bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum mid de zed oynuyorum ama o bile kurtarmıyor her yolu denedim oynadım oynamadım şamipyon kalmadı spicrt ile bilene limitleri zorladım ama veledten toxicden ligi geçemiyorum bana yardımcı olan şimdiden tüm herkese teşekkür ediyorum bu da kaldım lig esnek 5 e 5 de rahat atladım başka prelerim de kastım ama tek cifte onlarla girmiyoruz sadece esnek kasıyoruz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
hocam beni dc de ekle jg oynuyorum ve girdim çoğu maçı taşıyorum banada duo lazım

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
WETTO GELDİ KAÇ eklesene bi bakalım nası oynuyorsun kardeşim.

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostum ben de bu sorunlar için zaten oturup emek verip hazırladım düşük elodan çıkmak için bir rehber yani burada tekrar edip sıralamayacağım oradaki yazıları okuyup videoları izledikten sonra tüm tavsiyelere uyarsan atlarsın rahatlıkla
aga ben botta oynuyorum ama lose win alıp duruyorum o yüzden bot oynamak istemiyorum jungtan ya da toptan direk fiddelemek oyunu ama deniyorum şuan knk senin taktiklerini

Üye
3 HİZMET YILI
top lane, mid ve jungle herolarından yüksek hasar çıkartacak heroları oynamalısın. belli ki mmrın bozuk takımına gelecek adamın kendisine hayrı olmayacaktır bu yüzden o hayırlı olacak kişi sensin maçı taşıyacak herolarla dikkatli oynamalısın. sc açtım kesin win diye bi olay yok. oyunun mekaniğini iyice pekiştirmek amacıyla taub gibi youtuberları izleyebilirsin.

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
top lane, mid ve jungle herolarından yüksek hasar çıkartacak heroları oynamalısın. belli ki mmrın bozuk takımına gelecek adamın kendisine hayrı olmayacaktır bu yüzden o hayırlı olacak kişi sensin maçı taşıyacak herolarla dikkatli oynamalısın. sc açtım kesin win diye bi olay yok. oyunun mekaniğini iyice pekiştirmek amacıyla taub gibi youtuberları izleyebilirsin.
tavisye için teşekkürler aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...