bronz ligiden hızlı rash atmanın yolları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bence bir arkadaşınla varsa birlikte oynarsan daha iyi olur o sana destek gelir mis gibi olur arkadaşın yoksada forumlarda var zaten cok iyi insan hepsi birlikte oynayarak rahat cıkarsın

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sc kullanıyorsan takımı taşımaya daha müsait lanelerde ve çarlarda oynamani tavsiye ederim. ayrıca sağlam 5 pre ile girersen hatta onlar da sc kullanırsa bronzdan çıkmaman için hiç bir sebep kalmaz

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
topta garen oyna q w e r kombosu adam tekler

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
master yi ile jungle oynayarak baya ilerleyeceğini düşünüyorum

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam öncelikle script anlamında oynamak oyunu farklılaştırıyor oyun deneyiminiz olsada gelen takım arkadaşlarınız oyundan düşerse hepsini sırtlamak zorunda kalmayı bilirim meta gereğide şuan aşırı saçma bir meta düzeni var genelde takım yerleştirmelerde winrate muahbbeti vardır siz bir koridorda yüksek kazanma potansiyeliniz varsa takımınıza çok düşük win rate adamlar yerleştirilir oyüzden bol bol farklı lanelerde oynamanızda fayda var oldukça sc pre girmeyede çalışın bir nebzede olsa rahat ettirir

ALTERNA
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
teksen jungle oynamayı deneyebilirsin taşıyıcı faktörlerden birisi ama mutlaka duo bul ve uyumlu bir şekilde 2v8 atacak çarlarla oynayın kolayca çıkarsın ben öyle yaptım

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar ben 9 10 yıldır lol oynuyorum ve bazı hilelerden dolaylı hile kullanmaya karar verdim son 2 haftadır wsborn spciritini kullanıyorum urf sıralı seçim de oynuyorum şimdi ben her kordiorda oynaya biliyorum mid sup top jung bot farketmez bana hızlıca bronz ligiden rash yapmanın yollarını söylermisiniz tek cift de her yolu denedim ama cıkamıyorum prem yok duo pre bul yazacak arkadaşlar benimle girerseniz full win alıyorsanız ekleyin girelim ben bronz liginden cıkartamk istiyorum hesapımı o yüzden uğraşıyorum yoksa normal de foruma yazmicaktım ama artık kaldıracak gücüm bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum mid de zed oynuyorum ama o bile kurtarmıyor her yolu denedim oynadım oynamadım şamipyon kalmadı spicrt ile bilene limitleri zorladım ama veledten toxicden ligi geçemiyorum bana yardımcı olan şimdiden tüm herkese teşekkür ediyorum bu da kaldım lig esnek 5 e 5 de rahat atladım başka prelerim de kastım ama tek cifte onlarla girmiyoruz sadece esnek kasıyoruz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
Canım kankam sadece hileyle olmaz oyun bilgiside gerekir eğer toxicler geliyorsa takıma hesabını başka bir servera taşıyabilirsin daha az toxic gelme sansı olur ayriyeten türkiye sunucusu=Bana göre çöplükk

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Canım kankam sadece hileyle olmaz oyun bilgiside gerekir eğer toxicler geliyorsa takıma hesabını başka bir servera taşıyabilirsin daha az toxic gelme sansı olur ayriyeten türkiye sunucusu=Bana göre çöplükk
şuan prem var knk onla bot oynuyorruz rash yapıyoruz

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum takım arkadaşı bulma konusu acıp duo cok rahat bulursun cogu arkadaş smurf kasıyor zaten sende onlarla yüksek liglere cıkabilirsin ve oyun bilgini geliştirmen lazım daha fazla

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
samirayla plata kadar rushlarsin
bence şuan samira oynuyorum aga baya wörd
Post automatically merged:

dostum takım arkadaşı bulma konusu acıp duo cok rahat bulursun cogu arkadaş smurf kasıyor zaten sende onlarla yüksek liglere cıkabilirsin ve oyun bilgini geliştirmen lazım daha fazla
aga gelişmişte adc duo buldum onla giriyoruz

taşıyıcı bir karakter bul onu öğren sadece onla oyna
samira ashe lucian

bence bir arkadaşınla varsa birlikte oynarsan daha iyi olur o sana destek gelir mis gibi olur arkadaşın yoksada forumlarda var zaten cok iyi insan hepsi birlikte oynayarak rahat cıkarsın
taşındım bireyle onla duoyum giriyoruz aga

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar selamlar ben 9 10 yıldır lol oynuyorum ve bazı hilelerden dolaylı hile kullanmaya karar verdim son 2 haftadır wsborn spciritini kullanıyorum urf sıralı seçim de oynuyorum şimdi ben her kordiorda oynaya biliyorum mid sup top jung bot farketmez bana hızlıca bronz ligiden rash yapmanın yollarını söylermisiniz tek cift de her yolu denedim ama cıkamıyorum prem yok duo pre bul yazacak arkadaşlar benimle girerseniz full win alıyorsanız ekleyin girelim ben bronz liginden cıkartamk istiyorum hesapımı o yüzden uğraşıyorum yoksa normal de foruma yazmicaktım ama artık kaldıracak gücüm bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ediyorum mid de zed oynuyorum ama o bile kurtarmıyor her yolu denedim oynadım oynamadım şamipyon kalmadı spicrt ile bilene limitleri zorladım ama veledten toxicden ligi geçemiyorum bana yardımcı olan şimdiden tüm herkese teşekkür ediyorum bu da kaldım lig esnek 5 e 5 de rahat atladım başka prelerim de kastım ama tek cifte onlarla girmiyoruz sadece esnek kasıyoruz yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum
kanka cok zor bir iki tavsiyeyle olcak birsey degil. Harbiden gece gündüz oynaman lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...