Her karakter için ayrı ayrı ayar mı indirmem lazım yoksa ben hepsi için kendim ayarlayabilir miyim?Config scriptin ayarı demek oluyor. Herkesin yaptığı ayar var ve config paylaşarak bu ayarı seninle paylaşmış oluyorlar.
Configlerde çoğu karekterin ayarları var sana uymuyorsa kendinde ayarlıyabilirsinHer karakter için ayrı ayrı ayar mı indirmem lazım yoksa ben hepsi için kendim ayarlayabilir miyim?
Her karakter için ayrı ayrı ayar mı indirmem lazım yoksa ben hepsi için kendim ayarlayabilir miyim?
kendi yaptığın ayarlar diye biliyorumArkadaşlar ben script denemek istiyorum ama bir configtir herkes config istiyor. Bir de ciddi bir şey galiba config ne oluyor tam olarak cahile anlatır gibi anlatırsanız öğrenmek istiyorum.
Config hazır ayarlar demek, ilk öncelikle kullanmak için + onaylı üye olmanız gerekmekte +50 yorum 5 gün üye olmanız lazım.Arkadaşlar ben script denemek istiyorum ama bir configtir herkes config istiyor. Bir de ciddi bir şey galiba config ne oluyor tam olarak cahile anlatır gibi anlatırsanız öğrenmek istiyorum.