Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toplama bilgisiyar alınır ama 2 tavsiyem 1.kimi parçaları sıfır kimilerini 2.el al 2.önerim ise vatanda hazır oem sistemler var bazı günler çok ucuz oluyor onlardan alabilirsin Bütçeni tam bilmediğim için tam bilgi veremiyorum alırsan şimdiden Hayırlı Olsun
şu sıralar pc toplamak eğer size para kazandırmayacaksa yayıncılık vs. gibi bence gereksiz ya. hani maddi durumu orta düzey olanlar için konuşuyorum, zengin olanlar tabii ki toplarlar. ama ben dandik bilgisayarım ile idare edebileceğim kadar edeceğim
Tabikide toplanır. Hiç bir zaman elektronik cihaz için geleceği bekleme örneğin şuan 4 gb ram ihtiyacın vardır oyun oynamak için 100 liradır ancak 1 yıl sonra o 4 gb işine yaramayacaktır ve 8 gb alman gerekir bu seferde 200 lira verirsin yani dolar yüksek olduğu sürece elektronik cihazlar hep pahalı olacak kaçmaya çalışma istediğin an almaya bak