Daha önceden alman daha doğru olurdu aslında. Mesela benim 6 ay önce aldığım sistem kargoyla beraber 3546 ₺ idi. Şuan 3750+ ₺ civarında. Yani $ yükseldikçe bilgisayarların da fiyatı artıyor dostum. Paran yetmiyor ise beklemelisin bence. Yoksa gerçekten çok pahalı artık.
bence bende topladım 1900 tl arası bi fiyatta hemde 1050 Tİ topladım gayet sağlam bir pc fakat bütün parçalarım 2.el ama hiç bir sorunbu yok topluycaksan ve maddi durmun iyi değilse bu şekilde toplamanı tavsiye ederim
Aslında sana göre değil hepimize göre pahalı toplama bilgisayar bu devirde çok fazla parayı gözden çıkarman lazım bundan 3-4 sene önce olsaydı çok güzel bişeyi ucuz makul fiyata çıkarırdın ama doların bu haliyle imkansız gibi duruyor...
Belki saçma bi öneri olarak görüceksin ama iyi bi internet bağlatıp monitör klavye fare alıp geforce now üstünden rahatça oynayabilirsin diye düşünüyorum.
Test ettim ama internetim o kadar iyi olmadığı için online oyunlarda gecikme alıyorum birazda görüntü kötü tabii.
Ama hikaye tarzı yada singleplayer yani tek başıma oynayabileceğim oyunları gayet rahat şekilde oynatıyor.