gt 630 1gb drr3 orta ayarlarda açılıyor bunda neden açılmasınki yüksekteAçmaz dostum O Düşünceyi Aklından Çıkar
Açar ama yüksekte oynatmaz
130 tl kardeşim. eski ekran kartı zotac dı gt630 1gb gddr3Ucuz ise ve bütçeni yükseltemiyorsan al idareten oyna ben çözünürlük 1280 olsun ayarlar min olsun dert değil aynı tarzda düşünüyorsan al .
Kaçırma derim 130 TL ye çok iyi .gt 630 1gb drr3 orta ayarlarda açılıyor bunda neden açılmasınki yüksekte
Post automatically merged:
130 tl kardeşim. eski ekran kartı zotac dı gt630 1gb gddr3
gt 630 1gb drr3 orta ayarlarda açılıyor bunda neden açılmasınki yüksekte
Post automatically merged:
130 tl kardeşim. eski ekran kartı zotac dı gt630 1gb gddr3
Q8400 işlemci 4gb 1333 mhz ramDostum bilemem denemelisin. Ama ben full çözünürlük yüksek ayar oynatacağını sanmam
Ram felan kaç sistem gereksinimlerini yazarmısın dostum
Q8400 işlemci 4gb 1333 mhz ram
bremın 2 gb ekran kartı da işe yaramıyo bu devirde 3 veya 4 şartKnk yani yaramaz diyim allah aşkına 1 gb ekran kartına ne b1k yapacan yav 3 gb yada 2 gb bul
lEkli dosyayı görüntüle 21936
sa monster laptop gtx 1650 pubg kaldırır mı ultra ayarlada 16 gb ram ileAçmaz dostum O Düşünceyi Aklından Çıkar
Açar ama yüksekte oynatmaz
işlemci özelliklerini ve ramin MHz 'ını ve ddr ını yazarsan yardımcı olabilirimsa monster laptop gtx 1650 pubg kaldırır mı ultra ayarlada 16 gb ram ile
Eğer laptop monster ve bu özellikler de ise çok rahat kaldırırsa monster laptop gtx 1650 pubg kaldırır mı ultra ayarlada 16 gb ram ile
monster'a her zaman güvenmeEğer laptop monster ve bu özellikler de ise çok rahat kaldırır
Monstera güvenmiyorum özelliklerine güveniyorum gayet üst lasman bir laptop normal pubg bile oynanılır orta grafiklerdemonster'a her zaman güvenme
sa monster laptop gtx 1650 pubg kaldırır mı ultra ayarlada 16 gb ram ile