24 Haz 2019 Yasaklandı #21 retex R Banlı Üye Katılım 8 Nis 2019 Mesajlar 629 Çözümler 2 Tepki puanı 32 Ödüller 3 Yaş 26 7 HİZMET YILI egosuzadm' Alıntı: Monstera güvenmiyorum özelliklerine güveniyorum gayet üst lasman bir laptop normal pubg bile oynanılır orta grafiklerde Genişletmek için tıklayın ... zaten normal pubg diyorum mobile bi zahmet kaldırsın 8 bine laptop alıyoruz masaüstü onun 4 katıda taşımak için alıyoruz Post automatically merged: 24 Haz 2019 Hudzell' Alıntı: işlemci özelliklerini ve ramin MHz 'ını ve ddr ını yazarsan yardımcı olabilirim Genişletmek için tıklayın ... Ekli dosyalar Screenshot_4.png 10.2 KB · Görüntüleme: 31 Screenshot_3.png 9.9 KB · Görüntüleme: 30
egosuzadm' Alıntı: Monstera güvenmiyorum özelliklerine güveniyorum gayet üst lasman bir laptop normal pubg bile oynanılır orta grafiklerde Genişletmek için tıklayın ... zaten normal pubg diyorum mobile bi zahmet kaldırsın 8 bine laptop alıyoruz masaüstü onun 4 katıda taşımak için alıyoruz Post automatically merged: 24 Haz 2019 Hudzell' Alıntı: işlemci özelliklerini ve ramin MHz 'ını ve ddr ını yazarsan yardımcı olabilirim Genişletmek için tıklayın ...