baksana banlanmayan bir sürü kişi var bende çözemdim nasil yaptiklarini =) araplar yüzünden hile kullanmakta istemiyorum kullanirsam kesin ban yerim =)kanka hile kullanıpta ban yemeyen birimi varben hala oynuyorum istersen ekle beraber oynarız id gönder
kanka zor ya nasıl desem hile kullanıpta ban yemeyen yoktur . tedbir işte . gel kanka arap kanı akıtalımbaksana banlanmayan bir sürü kişi var bende çözemdim nasil yaptiklarini =) araplar yüzünden hile kullanmakta istemiyorum kullanirsam kesin ban yerim =)
eğer pubg daha fazla iyi olmak istiyorsa mobile clientlarına eac getirmelikanka zor ya nasıl desem hile kullanıpta ban yemeyen yoktur . tedbir işte . gel kanka arap kanı akıtalım
onlarda daha bu beyin varken zor kankaeğer pubg daha fazla iyi olmak istiyorsa mobile clientlarına eac getirmeli
Onlara müstahak bu ceza kanka bırak userleri bitince düşünsünleronlarda daha bu beyin varken zor kankapubg yenilik getirmedikce güvenlik sisteminin değiştirmedikce hep aynı hile tarzları gelicek ve user kalmıcak
Araplar hile gibi bypass kullanıyorlar parayı basıp güncel bypass alıyorlarbaksana banlanmayan bir sürü kişi var bende çözemdim nasil yaptiklarini =) araplar yüzünden hile kullanmakta istemiyorum kullanirsam kesin ban yerim =)
o zaman bu araplari açikla xD adamlar FATİH liginde hile yapiyorlarpubg de banlanmama gibi bir şansın bence yok en gec 2-3 güne banlanırsın
kankan onların %95 hile olduğu için banla banla bitmiyorlardıro zaman bu araplari açikla xD adamlar FATİH liginde hile yapiyorlar
çok haklısınonlarda daha bu beyin varken zor kankapubg yenilik getirmedikce güvenlik sisteminin değiştirmedikce hep aynı hile tarzları gelicek ve user kalmıcak
istersen ekle beni arap avlıyalım
çoğu gitti azı kaldı raad ol reisaram suriyeli çok ya avlayın bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?