Bu işin İmalatını İtalatını ve İhracatını yapan hileli arkadaşlar aranır =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Araplar yüzünden hile kullanan ve ban yemeyen türk arkadaşlar ariyorum msj yolu ile ulaşan arkadaşlara ID atıcam. İyi oyunlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka hile kullanıpta ban yemeyen birimi var ben hala oynuyorum istersen ekle beraber oynarız id gönder

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka hile kullanıpta ban yemeyen birimi var ben hala oynuyorum istersen ekle beraber oynarız id gönder
baksana banlanmayan bir sürü kişi var bende çözemdim nasil yaptiklarini =) araplar yüzünden hile kullanmakta istemiyorum kullanirsam kesin ban yerim =)

je veux mourir
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
benide ekleyebilirsin bearber gireriz duo mu squad mı kasıyorsun oynarız senle gel olurmu?

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
istersen ekle beni arap avlıyalım

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
baksana banlanmayan bir sürü kişi var bende çözemdim nasil yaptiklarini =) araplar yüzünden hile kullanmakta istemiyorum kullanirsam kesin ban yerim =)
kanka zor ya nasıl desem hile kullanıpta ban yemeyen yoktur . tedbir işte . gel kanka arap kanı akıtalım

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eğer pubg daha fazla iyi olmak istiyorsa mobile clientlarına eac getirmeli
onlarda daha bu beyin varken zor kanka pubg yenilik getirmedikce güvenlik sisteminin değiştirmedikce hep aynı hile tarzları gelicek ve user kalmıcak

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Emülatör ile mobile ayırsın, emülatör yerine mobilenin pc versiyonu çıksın hilede baya azalma olur. Hatta guest hesap mevzusunu kaldırsın,hesaplar kendi serverından telefon doğrulatmalı yapsın %50 yakın azalma olur. tamamen bitmez ama bu tarz uygulamalarla cidid oranda hile azaltırlar. Araplar vs kullandıkları hilelerde yeri geldiğinde banlatıyor.lakin adamlar sistemi sürekli takip edip hilesini sürekli geliştirdikleri için daha geç banlatıyor. Tabi bunun içinde bir ücret alıyorlar. Tabi bizdeki bu döviz kuruyla niyet bile çekilmez...

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Araplar hile gibi bypass kullanıyorlar parayı basıp güncel bypass alıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
pubg de banlanmama gibi bir şansın bence yok en gec 2-3 güne banlanırsın

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
oyuna külçe külçe altın veriyorlar all dior bunu s.. taş.. ağına sürersin o da al abi dio hile ban riski 0 pubg mobile onaylı korumali

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
yaz girelim

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
2030 yılına kadar banım var ama ben abarttım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...