Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar güzel fakat Monster var olayın içinde emin olamadım. Ben Asus Fx505GT aldım 9.500’a Kasım ayı gibi. Fazla gezinmiyorsan şehirler arası masaüstü al. Geziniyorsan da dizüstü alabilirsin. Öne şikayetvar.com’dan monster şikayetlerine bak ne gibi sorunlar yaşanmış. Son kararını ver.
Hacı bende monster var çok düşününerek aldım. Bir çok kez sorun yaşayan insanlar gördüm fakat bir çoğu pc kullanmayı bilmeyen insanlar. Monster güzeldir al düşünmeden servis olanakları çok iyi
fiyatına göre iyi ancak monster markasını pek beğenmiyorum. bana çok kaliteli gelmiyor. eğer daha büyük markalardan aynı fiyata bulursan bence oralardan al(casper hariç)
Değerli arkadaslarim kardeşlerim güzel yorumlarınız için teşekkür ederim asker olduğum için masaüstüne pek sıcak bakmıyorum ama bu model i biraz daha araştıracağım herkeze selamlar sevgilerim ile teşekkür ederim