Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Squid game bitti. Ahh dede ahh ah.
Ne izliyon kankavallaha hem dizi izliyom hem buraya bakıyom
Yeni oyunlar lazım ya her şeyin modası geçiyor lol falan 2 yıldır hiç girmiyorum e spor olmasa çok oynayan kalmaz eskisi gibiarkadaşım hoşgeldin izliyordum artık lol oyun felan da sarmıyor![]()
lost ark çıktı onu beklıyordum bende ıstersen başla sendeYeni oyunlar lazım ya her şeyin modası geçiyor lol falan 2 yıldır hiç girmiyorum e spor olmasa çok oynayan kalmaz eskisi gibi
Hiç bilmiyorum sarar mı sarmaz mılost ark çıktı onu beklıyordum bende ıstersen başla sende
yeni hileden mi ban yedin yoksa öncesinde mi yemiştinNabayım be kanka valorant spooflamaya çalışıyorum hileyi açtık oyunu yok
3 ay önce yedim. Süresi bitti fskat açılmadı log istediler attım bekliyorum halayeni hileden mi ban yedin yoksa öncesinde mi yemiştin
Umarım log temiz çıkar yoksa bi 3 ay daha çok kötü olur3 ay önce yedim. Süresi bitti fskat açılmadı log istediler attım bekliyorum hala
Logta tam olarak neler gözüküyor?Umarım log temiz çıkar yoksa bi 3 ay daha çok kötü olur
Hangi zaman dilimi yaniLogta tam olarak neler gözüküyor?
Dostum o konuda hiç bilgm yok ama mantık olarak düşünürsek temiz ya da temiz olmadığını onla anlıyorlar muhtmelen kullandığın ayarlar uygulamalar hepsi gözüküyordur zaman dilimi olarak muhtemelen son 3 aya ya da 5 güne bakarlar ban falan mı tekrarlandı diye tahminimceLogta tam olarak neler gözüküyor?
Post automatically merged:
Hangi zaman dilimi yani
izleme daha iyiBen daha izlemedim squid game i fakat herkes öneriyor
hile açtıysan onlar, oyun hataları (kodları vs) zaten hile açtıysan bile kod olarak gözükür onlarda bazı hileler hariç öyle işteLogta tam olarak neler gözüküyor?
3ay içinde hiç başka oyunlar için hile vs kullandın mı? Direkt formattan sonra valo yükleyip log'u atsaydın.3 ay önce yedim. Süresi bitti fskat açılmadı log istediler attım bekliyorum hala
Log'da neler çıkmıyor ki hocam yaptığın her şeyi kayıt edildiği bir belge dosya gibi birşeydi. Kısaca bilgisayarın cv'si gibi birşeyLogta tam olarak neler gözüküyor?
Hangi zaman dilimi yani
Niye kanka sen sevmedin galiba filmiizleme daha iyi
hile açtıysan onlar, oyun hataları (kodları vs) zaten hile açtıysan bile kod olarak gözükür onlarda bazı hileler hariç öyle işte