Onaylı Üye
Kod yazma videoları izliyorum her ne kadar anlamasamda 
Bu saatte sagopa dinleten hayat ah beSagopa kajmer dinliyorum...
E kullandım da valo log bunlar sadece onların çıkacağını düşünmedim3ay içinde hiç başka oyunlar için hile vs kullandın mı? Direkt formattan sonra valo yükleyip log'u atsaydın.
Post automatically merged:
Log'da neler çıkmıyor ki hocam yaptığın her şeyi kayıt edildiği bir belge dosya gibi birşeydi. Kısaca bilgisayarın cv'si gibi birşey![]()
Zaten ban sürecinde ve bittikten sonra birşey yapmdayıysan sorun çıkacağını sanmam tek sıkıntı riot support ticketlara geç bakıyor...E kullandım da valo log bunlar sadece onların çıkacağını düşünmedim
Evet farkettim, afuwin method denicem bakalımZaten ban sürecinde ve bittikten sonra birşey yapmdayıysan sorun çıkacağını sanmam tek sıkıntı riot suppurt ticketlarına geç bakıyor...
Anakartın nedir dostum?Evet farkettim, afuwin method denicem bakalım
AsusAnakartın nedir dostum?
Anladım normalde asusta çoğu method çalışmıyor fakat afuwin çalışıyor ama onuda dikkatli yapman lazım işlemleri yapmadan önce Format + Bios up/down yapmayı unutma.
Dc veya iletişimde olabileceğimiz bir yer var mı? Bios ile alakalıAnladım normalde asusta çoğu method çalışmıyor fakat afuwin çalışıyor ama onuda dikkatli yapman lazım işlemleri yapmadan önce Format + Bios up/down yapmayı unutma.
Bildiğim bi konuysa yardımcı olurum tabiki dc Efe#9875Dc veya iletişimde olabileceğimiz bir yer var mı? Bios ile alakalı
Tamamdır ekledim, bazı sorunları danışıcam biliyorsan detaylıca şey ederiz.Bildiğim bi konuysa yardımcı olurum tabiki dc Efe#9875
Bekleyen çok istek varda nickin ne kanka ona göre ekleyeyim karışmasınTamamdır ekledim, bazı sorunları danışıcam biliyorsan detaylıca şey ederiz.
rectwa?Bekleyen çok istek varda nickin ne kanka ona göre ekleyeyim karışmasın
Tamamdır ekledimrectwa?
Neden izliyorsun kanka o zaman.Kod yazma videoları izliyorum her ne kadar anlamasamda![]()