Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her gelen aynı yorumu süsleyip püsleyip atmış gene çıldırdım , aga ilk olarak premium 1-2 hile var benim de lisanslı kullandığım 1.5 aydır deliler gibi trollüyorum insanları daha ban yemedim (genelde 1-2 haftada fixleniyorlar biraz bekliyorsun yenisi geliyor) free yani Public cheat'ların ban ihtimali var mı açıkçası denemeye cesaret edemedim ama tahminen vardır çünkü youtube'da Gta V Public hile paylaşmak özellikle son 2 yıl'da aşırı moda oldu önüne gelen hile paylaşıyor rockstarın farketmemesi gibi bir durum söz konusu bile değil bundan ban var mı yok mu konusu ikiye ayrılır
Public : emin olmamakla birlikte %99 var
Private: çabuk fixleniyor ve yenileniyor emin olmamakla birlikte %90 yok
dipnot : kimse mesaj atmasın para droplayamam üzgünüm açıkçası üşeniyorum oyunda denk gelirsek aynı sunucuya o zaman istersiniz
DoctorPH,PratikHack,PratikHackTR hesaplarımın adları genelde DoctorPH'e giriyorum
bende hile yaptım 1 2 ay geçti aradan dedim galiba paçayı yırttık ama maalesef bir anda banned oldum ban dalgası getiriyorlar bu ara fazla dozunu kaçırmamak lazım hile yaparken dikkatli olalım